Δέσποινα Ολυμπίου: "Δεν είναι ντροπή για μια γυναίκα να αποβάλλει. Δεν έχει πρόβλημα για το οποίο πρέπει να ντρέπεται"


Δέσποινα Ολυμπίου: "Δεν είναι ντροπή για μια γυναίκα να αποβάλλει. Δεν έχει πρόβλημα για το οποίο πρέπει να ντρέπεται"

\"Το είπα γιατί έγινε εν ώρα γυρισμάτων και κάποιοι με είδαν να προσπαθώ να μην μουντζουρωθώ από τα δάκρυα που έτρεχαν...\"

Η Δέσποινα Ολυμπίου σε συνέντευξη της στο tlife.gr μίλησε για το νέο της τραγούδι με τίτλο “Κι ας έχεις φύγει” που κυκλοφόρησε σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου αλλά και για τις τρεις αποβολές που είχε εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά αλλά και το πως την αντιμετώπισε ο κόσμος κυρίως πέρυσι που απέβαλε στη σκηνή. 

Ετοιμάζεις καινούριο τραγούδι;
Το καινούριο μου τραγούδι με τίτλο “Κι ας έχεις φύγει” είναι έτοιμο και κυκλοφορεί σήμερα 20 Σεπτεμβρίου σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτήν τη δουλειά για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί έγραψα εγώ για πρώτη φορά τη μουσική σε τραγούδι μου, ο δεύτερος γιατί τον στίχο τον έγραψε ένας νεαρός, ο Γιάννης Καλατζής, που από σήμερα εισέρχεται επισήμως στον κόσμο της μουσικής δημιουργίας και κάνει μαζί μου το παρθενικό του ταξίδι, ευχόμενη να του φέρω τύχη και να είναι η αρχή μιας σημαντικής για αυτόν πορείας. Είναι μια δουλειά που ανέλαβα εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή και προώθησή της και αυτό από μόνο του είναι ένα εγχείρημα που με εξιτάρει. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν τη δουλειά, γιατί έχω το αποτέλεσμα που ονειρευόμουν και το κατόρθωσα αυτό χάρη στη συμμετοχή μιας δυνατής και αξιόλογης ομάδας ανθρώπων με μεράκι και προπάντων αγάπη στα μάτια τους.

Είσαι από τους λίγους ανθρώπους του χώρου που πάντα μιλάς ανοιχτά. Δεν κρύβεσαι. Είσαι ειλικρινής και ανοιχτή. Πριν λίγο καιρό μάλιστα αναφέρθηκες σε μια πολύ προσωπική σου στιγμή, σε μια αποβολή που είχες πάνω στη σκηνή. Μια δύσκολη στιγμή για κάθε γυναίκα. Πώς αποφάσισες να το μοιραστείς; 
Ξέρεις, πολλές φορές ο κόσμος βιάζεται να κρίνει κάποιον χωρίς να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει. Γιατί κάποιος δεν μιλά; Είναι επειδή βαριέται; Είναι επειδή δεν έχει άποψη; Επειδή φοβάται; Επειδή δεν θέλει να προσβάλει κάποιον και καταπιέζεται; Μίλησα γιατί πρωτίστως δεν είναι ντροπή για μια γυναίκα να αποβάλλει. Δεν σημαίνει πως είναι άρρωστη ή έχει πρόβλημα για το οποίο πρέπει να ντρέπεται. Τα πράγματα είναι απλά. Απέβαλα δύο φορές πριν καταφέρω να φέρω στον κόσμο το μωρό μου και άλλη μια πέρσι. Το είπα γιατί έγινε εν ώρα γυρισμάτων και κάποιοι με είδαν να προσπαθώ να μην μουντζουρωθώ από τα δάκρυα που έτρεχαν χωρίς να θέλω και νόμισαν ότι τσακώθηκα με τον Γιαννόπουλο. Με έπαιρναν και τηλέφωνο στο σπίτι για να με ρωτήσουν ή να με παρηγορήσουν και έλεγα πως ήταν προσωπικοί λόγοι που κάποιοι με είδαν σε στιγμή αδυναμίας. Δεν το είπα τότε για να μη χρησιμοποιηθεί. Μου αρέσει να είμαι ευχάριστη παρέα και όταν έχω πρόβλημα θέλω να το λύνω μόνη μου και σε απομόνωση, πράγμα που ήταν αδύνατον να γίνει εκείνο το βράδυ. Όταν με ρώτησαν για τις προηγούμενες μου αποβολές ανέφερα και την τρίτη που έτυχε να είναι στα πλαίσια των γυρισμάτων. Τόσο απλά.

Πάντα χαμογελαστή και δυνατή. Ποιος είναι ο μαγικός, δικός σου τρόπος να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες; Πώς κατάφερες να αφήσεις κάτι τόσο επώδυνο πίσω σου; 
Επώδυνο ήταν όταν έβλεπα την αδερφή μου να υποφέρει για λόγους υγείας σοβαρούς που δόξα τω Θεώ τους ξεπέρασε. Επώδυνο ήταν όταν έμαθα πως έφυγε από τη ζωή ένας φίλος μου και πριν ένα μήνα ένα παιδί που γνώριζα τη μαμά του. Κάθε φορά που κάποιος δικός μου άνθρωπος υποφέρει ή έχει θέματα υγείας σκίζεται η καρδιά μου από αγωνία και συμπόνοια. Αν μπορώ να κάνω κάτι να ανατρέψω τα δυσάρεστα ή κάτι για να βοηθήσω το κάνω. Προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την πραγματικότητα για να αντέχω. Δεν μπορείς να πας κόντρα στη φύση ή ενάντια στη θέληση του Θεού, ή όπως αλλιώς μεταφράζεται η ατυχία, η αδικία ή το μοιραίο. Από τη στιγμή που έχουμε υγεία και αυτοσυντήρηση έχουμε υποχρέωση να χαμογελούμε και να λέμε ευχαριστώ που έχω τέτοια ευλογία να είμαι καλά.

Τι σου έμαθε αυτή η περιπέτεια;
Συνειδητοποίησα πως προβληματιζόμουν περισσότερο πώς να το πω στην οικογένεια μου γιατί εκεί που τους είχα δώσει χαρά με το χαρούμενο γεγονός θα τους την έπαιρνα πίσω με τόκο. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου έχοντας περισσότερη αγωνία για αυτούς που αγαπώ. Αυτό εκ των υστέρων αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι απόλυτα υγιές και πως κάθε φορά πρέπει να “δουλεύεις” ένα άλλο κομμάτι της ψυχής για να ζεις σε αρμονία.

Tags Δέσποινα Ολυμπίου, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4080 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5087 s // Total time: 2.9167 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X