Ben Affleck: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σύντροφό του, Jennifer Lopez! [βίντεο]


Ben Affleck: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σύντροφό του, Jennifer Lopez! [βίντεο]

“Στάζουν” έρωτα τα λόγια του.   

Ο Ben Affleck είναι φουλ ερωτευμένος και δεν φοβάται να μοιραστεί τον έρωτα και την αγάπη του για τη Jennifer Lopez με τον κόσμο. Μπορεί οι Bennifer να έκαναν την εμφάνισή τους λίγο μετά τον οριστικό χωρισμό της JLo με τον Alex Rodriguez, όμως η σχέση τους ήταν σχετικά αργή.

Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στα γενέθλια της Jennifer Lopez το καλοκαίρι, με τη Λατίνα τραγουδίστρια να ανεβάζει στο account της το παθιασμένο τους φιλί στο σκάφος. Η πρώτη τους red carpet εμφάνιση μάλιστα έγινε νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβριο, στο Φεστιβάλ Βενετίας, με τους δυο τους να μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.

Κατενθουσιασμένος με τη Jennifer o Ben Affleck

Το ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση του όλους αυτούς τους μήνες, μέχρι στη στιγμή που έκαναν την πρώτη τους red carpet εμφάνιση και οι Bennifer fans ενθουσιάστηκαν. Η τραγουδίστρια του Let's Get Loud ονομάστηκε πρόσφατα το Brand Visionary της Adweek 2021 και ο Ben Affleck την εκθείασε για τον απίστευτο αντίκτυπο της.

Τα γεμάτα θαυμασμό λόγια του Affleck για την αγαπημένη του Jennifer

"Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει η προβολή του εαυτού προς τα έξω, γιατί έχω δει, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά, έγχρωμες γυναίκες να πλησιάζουν τη Jennifer και να της λένε τι σημαίνει γι’ αυτές το παράδειγμά της ως ισχυρή γυναίκα και γυναίκα επιτυχημένη που απαιτεί το μερίδιό της στον κόσμο των επιχειρήσεων", ανέφερε αρχικά ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός στο AdWeek magazine και συνέχισε:

"Κοιτάζω με δέος την επίδραση της Jennifer στον κόσμο. Εγώ ως καλλιτέχνης, το πολύ που μπορώ να κάνω είναι ταινίες που συγκινούν τον κόσμο. Η Jennifer έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στο τραπέζι σε αυτή τη χώρα. Αυτή είναι μια επίδραση που λίγοι άνθρωποι είχαν στην ιστορία, ένα που δεν θα μάθω ποτέ και ένα που μπορώ να σταθώ και να τον θαυμάσω μόνο με σεβασμό".

Πηγή: queen.gr 

Photo Credits: EPA

Tags Ben Affleck, Jennifer Lopez, διασημοι, ζευγαρι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4009 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4497 s // Total time: 2.8506 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X