Τα κίτρινα feather mules της Στέφανης Σόλωνος που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα


Τα κίτρινα feather mules της Στέφανης Σόλωνος που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα

Kαι που θα φορούσε άνετα η Carrie Bradshaw.

Υπάρχουν μερικά items της γκαρνταρόμπας μας που τα έχουμε αγοράσει γιατί πολύ απλά μας φτιάχνουν τη διάθεση. Μπορεί να μην προσφέρουν την απόλυτη άνεση και να μην ταιριάζουν στις περισσότερες περιστάσεις, όμως σίγουρα αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας για όλες τι φορές που θα τα φορέσουμε και θα μας κάνουν να αισθανόμαστε υπέροχα με τον εαυτό μας αλλά και με την εμφάνιση μας.

Ανάμεσα σε αυτά τα statement κομμάτια, είναι φυσικά και τα πέδιλα με φτερά τα οποία φέτος έχουν γίνει ανάρπαστα. Αρχικά, πριν από μερικούς μήνες επανακυλοφόρησαν σε νέα εκδοχή τα feather sandals του οίκου Dolce&Gabbana που φόρεσε η Carrie Bradshaw σε επεισόδιο του Sex and The City από την αλυσίδα Zara σε απαλό μωβ, και λίγους μήνες αργότερα ο οίκος Bottega Veneta λάνσαρε και τη δική του εδκοχή από feather sandals τα οποία διατίθενται σε τέσσερις γλυκιές αποχρώσεις.

Εμείς, ξεχωρίσαμε τα κίτρινα feather sandals από το brand Quanticlo που φόρεσε ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια της μόδας, η Στέφανη Σόλωνος, σε βραδινή έξοδο της. Τα φόρεσε μαζί με ;ένα on-trend τζιν και λευκό crop top και τα συνδύασε με μία υπέροχη πράσινη Gucci τσάντα. 

Ακολουθεί το look της:

Photo credits: instagram/ @ssolonos

Tags μόδα, feather sandals, στεφανη σολωνος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4636 s (291 Queries.) // Parse time: 0.2117 s // Total time: 2.6753 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X