Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε τον πρίγκιπα William με την Kate Middleton και τα παιδιά τους να τρώνε burgers σε pub [εικόνα]


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε τον πρίγκιπα William με την Kate Middleton και τα παιδιά τους να τρώνε burgers σε pub [εικόνα]

Δεν πιστεύαμε πως θα τους \"τσακώναμε\" σε μια τόσο απλή καθημερινή τους στιγμή.

Mε το στόμα ανοικτό έμειναν οι θαμώνες μία παμπ στο Νόρφολκ της Αγγλίας όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, οι οποίοι έφτασαν στον χώρο μαζί με τα τρία παιδιά τους, τον George, τη Charlotte,και τον Luis.

Η οικογένεια που διατηρεί εξοχικό σπίτι στην περιοχή περνάει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της εκεί, ενώ η Keit Middleton είχε αποκαλύψει πως κατά τη διάρκεια του lockdown στη Βρετανία είχε καταφέρει να οργανώσει αρκετές δραστηριότητες για τα παιδιά της στον κήπο της κατοικίας τους. 

Ο διάδοχος του θρόνου και η σύζυγός του έφτασαν στην pub το μεσημέρι και διάλεξαν ένα από τα τραπεζάκια στο γκαζόν. Σε αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε η εφημερίδα The Sun βλέπουμε την οικογένεια να απολαμβάνει το γεύμα της, ενώ στην εικόνα φαίνεται καθαρά ο William να ετοιμάζεται να φάει ένα μεγάλο burger με τηγανιτές πατάτες, τη στιγμή που ο George ρωτάει κάτι τη μητέρα του για το φαγητό.

Διαβάστε ακόμα: Kate Middleton: Δείτε την στο κέντρο του Λονδίνου μαζί με τα παιδιά της

Αν και δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια άλλη εικόνα από τη συγκεκριμένη έξοδο το δημοσίευμα της Sun αναφέρει ότι, σύμφωνα με θαμώνες, ο William ήταν πολύ τρυφερός με τα παιδιά του καθ' όλη τη διάρκεια του φαγητού και ότι όλοι έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χαλαροί. 

"Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις πόσο προσγειωμένη είναι αυτή η οικογένεια. Θα ήταν εύκολο να περάσουν απαρατήρητοι - και απλά να υποθέσει κάποιος ότι είναι μια οποιαδήποτε άλλη οικογένεια. Όλοι τους γέλασαν και απόλαυσαν το γεύμα τους με γέλια και αστεία", αναφέρει άτομο που βρισκόταν στον χώρο και είδε τον William, την Kate και τα παιδιά του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η οικογένεια δεν είχε μαζί της κάποιον σωματοφύλακα ή αν υπήρχε κάποιος στον χώρο τότε εκείνος δεν στεκόταν σε σημείο που να είναι ορατός από τους θαμώνες.Δείτε τη φωτογραφία που εξασφάλισε η εφημερίδα The Sun:

 

Πηγή:womantoc.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, Kate Middleton, Prince William, παιδια, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5806 s (231 Queries.) // Parse time: 2.7157 s // Total time: 5.2964 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X