Maluma: Ξεκαθαρίζει αν είναι σε σχέση με την Kim Kardashian


Maluma: Ξεκαθαρίζει αν είναι σε σχέση με την Kim Kardashian

 Aπάντησε στις φήμες για τη σχέση του με την διάσημη persona.

Τον Ιανουάριο του 2021 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν. Είχε ακουστεί πολλές φορές στο παρελθόν η φήμη αυτή, όμως ποτέ δεν επιβεβαιωνόταν. Αυτή η φορά έμελλε να είναι και η τελική που θα ακουστεί. Έναν μήνα αργότερα ο χωρισμός επισημοποιήθηκε και πλέον οι δύο stars κυκλοφορούν χωριστά και μένουν και σε διαφορετικά σπίτια.

Ελεύθερη και ωραία πλέον η Kim Kardashian συνεχίζει τη ζωή της, με τις φήμες για νέα σχέση να ακούγονται συνεχώς. Αυτή που κέντρισε ωστόσο το ενδιαφέρον των fans ήταν η είδηση πως η Kim Kardashian βγαίνει με τον Maluma. Τι ισχύει όμως πραγματικά;

Διαβάστε ακόμα: Kim Kardashian: Η πρώην βοηθός της έβαλε τα κλάματα όταν της χάρισε τσάντα αξίας 25.000 δολαρίων!

Ο 27χρονος τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει και να δώσει ένα τέλος στις φήμες που τον θέλουν να βγαίνει με τη 40χρονη reality star.

Μιλώντας με το L’Officiel Hommes, ο Maluma είπε όταν ρωτήθηκε πώς ξεκίνησαν οι φήμες: "Δεν ξέρω καν! Ήμασταν μαζί στην έκθεση του Dior. Την γνώρισα για πρώτη φορά εκεί. Ήμουν επίσης εκεί με την Kourtney. Οι άνθρωποι απλά άρχισαν να μιλούν για αυτό. Δεν ξέρω γιατί άρχισαν να τη ρωτούν κάτι τέτοιο. Ίσως επειδή έπαιρνε το διαζύγιό της και κυκλοφορούσαν τόσα, ξέρεις; Αλλά όχι, είμαστε καλοί φίλοι. Δεν μιλάμε τόσο συχνά, αλλά ναι, είμαστε καλοί φίλοι και ευχόμαστε πάντα το καλύτερο ο ένας στον άλλον", πρόσθεσε ο Maluma δίνοντας ένα οριστικό τέλος στη φήμη αυτή.

 

Πηγή: queen.gr

Tags maluma, kim kardashian, gossip, showbiz, celebrities, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4865 s (249 Queries.) // Parse time: 0.8864 s // Total time: 3.3729 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X