Ελένη Μενεγάκη: Οι φωνές που βάζει στο καμαρίνι της [βίντεο]


Ελένη Μενεγάκη: Οι φωνές που βάζει στο καμαρίνι της [βίντεο]

Τι συμβαίνει λίγο πριν βγεί on air;

Την αποκάλυψη πως φωνάζει όταν βρίσκεται στο καμαρίνι της έκανε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής. 

Η παρουσιάστρια σχολίασε στους συνεργάτες της ότι μιλάει δυνατά πριν την έναρξη της εκπομπής της και φοβάται μην ακουστούν οι φωνές της σε καμία άλλη εκπομπή που βρίσκεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Οι απολαυστικές εικόνες μαζί με τη μικρή Μαρίνα σε βόλτα τους

Επίσης, πρόσθεσε πως δεν έχει συνηθίσει το γεγονός πως για πρώτη φορά το καμαρίνι της, βρίσκεται ενσωματωμένο μέσα στο στούνιο. 

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τα ακόλουθα: "Τόσα χρόνια που δουλεύω το καμαρίνι μου ήταν μακριά από το πλατό και έχω μάθει να μιλάω δυνατά και όποιος μου μιλά σιγά δεν το έχω, θέλω να μου αποσπά την προσοχή και όταν θέλω κάτι φωνάζω "Στάθηηη, Στάθηηη….". Λες και είμαι μόνη μου και φωνάζω και αναρωτιέμαι λες να ακούγεται η φωνή μου στις άλλες εκπομπές… Με ακούτε όλοι;Πρέπει να συνηθίσω ότι έχω δίπλα μου γείτονες και κάνουν εκπομπή και εγώ είμαι μόνη μου και φωνάζω…. Και είμαι και σε ένα σπίτι που φωνάζω γιατί όλο και κάποιος μιλάει με κάποιον και δεν ακουγόμαστε…". Δείτε το απόσπασαμα πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, ελενη μενεγακη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9272 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4087 s // Total time: 2.3359 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X