Τα hobbys των celebrities του Hollywood που δεν περιμέναμε!


Τα hobbys των celebrities του Hollywood που δεν περιμέναμε!

Kάποια είναι περίεργα, άλλα ξεχωριστά και μερικά εντελώς αλλόκοτα.

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί έστω και μια φορά στην ζωή μας, πως περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο οι λαμπεροί celebrities του Hollywood.

Γιατί και αυτοί, όπως και εμείς οι κοινοί θνητοί, μετά την δουλειά έχουν ενδιαφέροντα και ασχολίες, που ίσως βέβαια να μην περνούσαν ποτέ απο το μυαλό μας. 

Δείτε και γνωρίστε ποιο κάτω με τι λατρεύουν να ασχολούνται οι αγαπημένοι μας celebrities, όταν δεν έχουν κάποια επαγγελματική υποχρεώση στο πρόγραμμά τους.

1. Η Beyoncé φτιάχνει μέλι

Στην διάρκεια μιας συνέντευξης, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως "φιλοξενεί" στο σπίτι της 80.000 μέλισσες καθώς απολαμβάνει την διαδικασία παρασκευής μελιού αλλά και τις θεραπευτικές ιδιότητες του "Ξέρω είναι κάπως περίεργο, όμως στο σπίτι μου έχω δύο κυψέλες με περίπου 80.000 μέλισσες. Κάθε χρόνο φτιάχνουμε εκατοντάδες βαζάκια μελιού. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα μελίσσια επειδή οι κόρες μου έχουν πολλές αλλεργίες και το μέλι έχει αμέτρητες θεραπευτικές ιδιότητες", εξομολογήθηκε η pop star.

2. Η συλλογή εντόμων της Claudia Schiffer

Με πάνω από 1.000 εξώφυλλα περιοδικών και καμπάνιες για μερικούς από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο, το διάσημο μοντέλο σίγουρα έχει δημιουργήσει μια τεραστία περιουσία στην πορεία της καριέρα της. Πως περνάει, λοιπόν, τον ελεύθερό του χρόνο ένα εκατομμυριούχο μοντέλο; Συλλέγει μανιωδώς έντομα! Η εν λόγω ασχολία ξεκίνησε απο τα παιδικά της χρόνια και περιοριζόταν μόνο στις αράχνες. Μεγαλώνοντας η συλλογή απέκτησε...ποικιλία, καθώς στο σπίτι της διατηρεί επίσης και μια τεράστια βιβλιοθήκη με εγκυκλοπαίδειες εντόμων.

3. Η Katy Perry λατρεύει να συλλέγει μαλλιά απο άλλους διάσημους

Όλοι γνωρίζουμε πως η Katy Perry πειραματίζεται κατά καιρούς με διάφορα haircuts, ανανεώνοντας συνεχώς τις εμφανίσεις της. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε σίγουρα είναι η spooky συνήθεια της να μαζεύει τρίχες και τούφες άλλων διάσημων. Η τραγουδίστρια μίλησε για το "χόμπι" της στη διάρκεια ενός Q&A με τους θαυμαστές της, ενώ μάλιστα παραδέχτηκε πως κρατάει φυλαγμένες τρίχες τόσο της Miley Cyrus, όσο και της Taylor Swift στην τσάντα της. "Είναι εντελώς ανατριχιαστικό, αλλά ταυτόχρονα φοβερό".

4. Η Angelina Jolie και τα στιλέτα της

Η Angelina Jolie φαίνεται πως είχε μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου της Mrs. Smith, κάτι που δεν την δυσκόλεψε αρκετά, αν σκεφτείτε πως στην πραγματική της ζωή κάνει συλλογή απο μαχαίρια, και δεν εννοούμε αυτά της κουζίνας.Η διάσημη ηθοποιός μιλώντας στο "W Magazine", παραδέχτηκε πως η μητέρα της την παρότρυνε να ασχοληθεί με το χόμπι αυτό, περνώντας το και η ίδια στον γιό της Maddox. "Η μαμά μου με πήγε να αγοράσω τα πρώτα μου στιλέτα όταν ήμουν 11 ή 12 ετών και έχω ήδη αγοράσει και εγώ στο Maddox μερικά. Τον πηγαίνουμε σε ένα ειδικό κατάστημα. Του μιλάμε για τους σαμουράι και για την ιδέα να υπερασπιστούμε κάποιον ως κάτι καλό", ανέφερε η Jolie.

5.Ο Ryan Gosling πλέκει κασκόλ

Σε μια συνέντευξη στο "GQ Australia", ο Gosling αποκάλυψε ότι έμαθε να πλέκει στα γυρίσματα της ταινίας "Lars and the Real Girl" και υιοθέτησε την ασχολία αυτή σαν χόμπι. Ο γοητευτικός ηθοποιός εξήγησε "αν πρέπει να σχεδιάσω μια τέλεια μέρα, σίγουρα το πλέξιμο θα είναι μέσα σε αυτή. Γιατί στο τέλος της κερδίζεις κάτι. Θα πάρεις ένα όμορφο δώρο, δίνοντας τον σε κάποιον που θέλει ένα κασκόλ σε περίεργο σχήμα".

6.H Penelope Cruz και οι 500 κρεμάστρες της

Ένα απο τα πιο αλλόκοτα χόμπι στον κόσμο, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη εκείνο της Penelope Cruz. Η Ισπανίδα ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει μια τεράστια συλλογή με κρεμάστρες παλτών – 500 στον αριθμό - σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, καμία όμως δεν είναι μεταλλική, αλλά και ούτε χρήσιμη, αφού δεν κρεμάει σε αυτές τα πανωφόρια της.

7.Ο αγγειοπλάστης Brad Pitt

Ακούγεται εντυπωσιακά γοητευτικό, ο Brad Pitt να δημιουργεί τα δικά του κεραμικά αγγεία. Η δημιουργικότητα είναι χάρισμα και όπως φαίνεται ο 57χρόνος ηθοποιός διαθέτει μπόλικη, αφού η αγγειοπλαστική είναι ένα μόνο από τα πολλά ενδιαφέροντα του.

 

 

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebriites, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3308 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4156 s // Total time: 2.7463 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X