Katy Perry: Ζήτησε να ανέβει στη σκηνή ο Orlando Bloom προκειμένου να τη βοηθήσει [βίντεο]


Katy Perry: Ζήτησε να ανέβει στη σκηνή ο Orlando Bloom προκειμένου να τη βοηθήσει [βίντεο]

Τι συνέβει και τον φώναξε;

Χωρίς να "πουλάνε" τον έρωτά τους, η Katy Perry και ο Orlando Bloom αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και κυρίως γιατί είναι και οι δύο πολύ αυθεντικοί. Και εκεί που νομίζαμε πως δεν μπορούμε να τους αγαπήσουμε περισσότερο, ένα στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε από την εκδήλωση Variety‘s Power of Women τούς κατέταξε στην πρώτη θέση της κατηγορίας #couplegoals.

Πιο συγκεκριμένα, η Perry τιμήθηκε από το Variety για την προσφορά της μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού Firework Foundation που βοηθάει παιδιά με μειωμένες ευκαιρίες να αναπτύξουν το ταλέντο τους στις τέχνες. Αφού, λοιπόν, έδωσε τον ευχαριστήριο λόγο της, αναγνωρίζοντας την έμπνευση και τη βοήθεια που της χαρίζει ο σύντροφός της, Orlando Bloom, λίγο πριν τραγουδήσει επί σκηνής, ζήτησε τη βοήθειά του, ξεκουμπώνοντας τον κορσέ της, που δεν της επέτρεπε να αναπνέει. 

Διαβάστε ακόμα: Orlando Bloom: Κάνει άνετος SUP δίπλα σε ένα μεγάλο καρχαρία

Στο βίντεο που ακολουθεί, η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει : "Orlando, μπορείς να μου ξεκουμπώσεις τον κορσέ; Είναι λίγο στενός. Δεν μπορώ να τραγουδήσω.". Τότε ο ίδιος έτρεξε στο πλευρό της κάνοντας αυτό ακριβώς που του ζήτησε, δίνοντάς της ένα τρυφερό φιλί στην πλάτη. Τότε η ίδια τον αποκάλεσε "ήρωά της" αφού έσωσε την κατάσταση, καταφέρνοντας να συνεχίσει. Δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω:

 

 

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, hollywood, Katy Perry, Orlando Bloom


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6486 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3106 s // Total time: 2.9592 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X