Backstage στις πρόβες των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021


Backstage στις πρόβες των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021

Κάτι κατάφερα να ξεκλέψω!   

Όπως πολύ καλά ξέρετε, πριν από δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021 και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην είμαι εκεί. Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψαν οι εκδηλώσεις γεμάτες λάμψη μα πάνω απ’ όλα αυτός ο θεσμός που επιβραβεύει τη γυναίκα.  

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη βραδιά, πέρασα από την πρόβα generale για να "κλέψω" μια ματιά.  Ήθελα να δω πως θα είναι τα σκηνικά, τα χορευτικά, η παρουσιάστρια, οι τραγουδιστές και γενικά όλο το στήσιμο. Κάθισα για λίγο έβγαλα μερικές φωτογραφίες και στη συνέχεια αποχώρησα. 

Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου τι να πω… την αγάπησα και την θαύμασα ακόμα περισσότερο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήταν τόσο ευγενική, παρόλη την κούραση που μπορεί αν είχε από τις πολύωρες πρόβες, άψογη επαγγελματίας και φιλική με όλους.

Κάτι που ενδεχομένως να μην γνωρίζετε είναι ότι τη συγκεκριμένη βραδιά δουλεύουμε όλοι όσοι είμαστε εκεί. Εσείς μπορεί να βλέπετε μόνο τις φωτογραφίες, τα stories και όλη την λάμψη που υπάρχει στη συγκεκριμένη νύχτα, αλλά στην πραγματικότητα ο κάθε ένας από εμάς έχει το ρόλο του προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της βραδιάς και η προβολή της. 

Το δικό μου σημείο, εδώ και χρόνια, είναι στο ροζ χαλί όπου πρέπει να βεβαιωθώ ότι όλοι θα περάσουν από εκεί για να κάνουν δήλωση στον δημοσιογράφο αλλά και για να απαθανατίσει η κάμερα το outfit που έχουν επιλέξει. Όταν λοιπόν ο κόσμος καθίσει στις θέσεις του, τότε αλλάζουν οι αρμοδιότητες μας και πάμε backstage όπου εκεί γίνεται ένας μικρός χαμούλης. 

Φυσικά μια τέτοια βραδιά θέλει την κατάλληλη προετοιμασία για το outfit, ωστόσο εγώ δεν αγχωνόμουν καθόλου γιατί ήξερα ότι έχω τις καλύτερες στην ομάδα μου. Χωρίς αυτά τα πλάσματα δεν θα βλέπατε αυτήν που είδατε στα Madame Figaro Awards! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ μέσα από την καρδιά μου @efipapaioannou @esclusojewelry @elenatheodorou_makeup 

Πάρε και μια μικρή γεύση από τις πρόβες που κάναμε για το φόρεμα. Το διασκεδάζαμε τόσο πολύ που φεύγαμε στις 8 το βράδυ από το ατελιέ! 

 

Love,

K. 

xx

Tags madame figaro γυναικες της χρονιας, Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9052 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3199 s // Total time: 2.2251 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X