Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: "Η Britney Spears μου έσωσε τη ζωή" [εικόνες]


Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: "Η Britney Spears μου έσωσε τη ζωή" [εικόνες]

Όλα όσα εξομολογείται για τη στενή τους γνωριμία καθώς και τη συνεργασία που είχαν.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια παραχώρησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια. 

Ο λόγος για την Αννέτ Αρτάνι που εκπροσώπησε το 2006 και την Κύπρο στην Eurovision, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία της με την Britney Speats, η οποία της μάλιστα έσωσε τη ζωή την 11η  Σεπτεμβρίου.

Η ιστορία τους ξεκινάει κάπως έτσι: Ήταν το μακρινό 2001, όταν η Αννέτ Αρτάνι, η οποία έγραφε τραγούδια και έκανε live εμφανίσεις σε clubs της Νέας Υόρκης, έλαβε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που την είχε δει on stage και της πρότεινε να περάσει από ιδιωτική οντισιόν με τον manager της Britney Spears για να κάνει δεύτερη φωνή στην τραγουδίστρια. "Ανήμερα των γενεθλίων μου πέρασα την είσοδο του ξενοδοχείου “W” στη Νέα Υόρκη και τραγούδησα το “At Last”. Όταν με ρώτησαν αν ήξερα τραγούδια της Britney, απάντησα με ειλικρίνεια, λέγοντας πως γνώριζα μόνο ό,τι άκουγα από εκείνη στο ραδιόφωνο[...]

 Μου τηλεφώνησαν ωστόσο και μου ζήτησαν να πάω σε μια πρόβα της Britney λίγες ημέρες μετά. Εκεί τη γνώρισα. Δεν έκανε στην πραγματικότητα πρόβες με τους τραγουδιστές με τους οποίους συνεργαζόταν, μόνο κάτι περάσματα. Κυρίως έκανε πρόβες με τους χορευτές της. Παρ’ όλα αυτά, μου είχε πει γεια και ήταν πολύ γλυκιά μαζί μου"[...]

Μιλώντας στην "Espresso" για τον χαρακτήρα της Britney Spears την περίοδο που ήταν φίλες, η Αννέτ επισημαίνει πως ήταν πολύ καλή μαζί της, αλλά ταυτόχρονα και πολύ νέα για να είναι τόσο μεγάλο αστέρι. "Οι άνθρωποι γύρω της δεν της έδειχναν πως μπορεί να κάνει απλά πράγματα και ζούσαν από τη δική της σκληρή δουλειά. Ακόμη και να ήθελε να κάνει κάτι η Britney, αυτό ήταν ήδη τακτοποιημένο. Ήταν μεν η σταρ, όμως άλλοι έπαιρναν τις αποφάσεις της.

Εκείνο που μου άρεσε, πάντως, ήταν ότι φαινόταν αληθινά ευγενική. Αν δεν είχε εμπλακεί με τη showbiz, θα μπορούσα να τη φανταστώ ως μια καταπληκτική δασκάλα δημοτικού και βέβαια άριστη μαμά. Είχε μια έμφυτη αγάπη για τα παιδιά, γι’ αυτό είναι τρομερό που της αφαιρέθηκαν τα δικά της από τον πρώην άντρα της". Τον πατέρα της, η Αννέτ δεν τον γνώρισε ποτέ. "Εκείνη την περίοδο μου είχαν πει ότι ήταν αλκοολικός. Δεν ερχόταν σε περιοδείες ούτε εμφανιζόταν συχνά στο σπίτι της Britney μετά τον χωρισμό του από τη μητέρα της. Η μαμά και η αδελφή της ήταν περισσότερο παρούσες στη ζωή της, οπότε έχω μπερδευτεί για το πώς κατέληξε να την ελέγχει ο πατέρας της" αναφέρει.

Tην 11 Σεπτεμβρίου, είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού στις 9 το πρωί στον Βόρειο Πύργο του World Trade Center και ήμουν ήμουν πολύ εξαντλημένη, ζήτησα να μεταφερθεί η συνάντηση για τις 11» περιγράφει η Αννέτ στην "Espresso" και συνεχίζει: "Μέχρι να ξυπνήσω, είχε γίνει η επίθεση με το αεροπλάνο στο πρώτο κτίριο".

Ήταν ο πύργος που υποτίθεται πως θα βρισκόμουν κι εγώ, αν δεν είχα αλλάξει το ραντεβού. Ο κόσμος μου διαλύθηκε, όπως και όλων γύρω μου. Υποτίθεται ότι θα πέθαινα σε αυτό το κτίριο, αλλά κατά κάποιο τρόπο η Britney Spears μου έσωσε τη ζωή. Έτσι, όταν με κάλεσαν μερικές εβδομάδες μετά να την ακολουθήσω στην παγκόσμια περιοδεία της, είπα “ναι” χωρίς καν να το σκεφτώ"

 

Πηγή: fthisgr

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, britney spears, Αννέτ Αρτάνι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8418 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4301 s // Total time: 2.2719 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X