Μαίρη Συνατσάκη: Τι ξεκαθάρισε για την σχέση της με τον Ίαν Στρατή; [βίντεο]


Μαίρη Συνατσάκη: Τι ξεκαθάρισε για την σχέση της με τον Ίαν Στρατή; [βίντεο]

Τι σχολίασε για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά;

Στους δημοσιογράφους μίλησε χθες Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου η Μαίρη Συνατσάκη, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης που θα συμμετάσχει με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Η παρουσιάστρια όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τον δεσμό της, μετά την αποκάλυψη που έκανε η ίδια με μια τρυφερή τους ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και θέλησε να κάνει κάτι σαφές για το τη σχέση τους.

Διαβάστε ακόμα: Συνατσάκη - Στρατής: Επιβεβαίωσαν τον έρωτά τους μέσα από μια τρυφερή τους εικόνα

Συγκεκριμένα η ίδια δηλώνει ερωτευμένη και όχι δεσμευμένη όπως τη θέλει το wikipedia  και με τις ακόλουθες δηλώσεις της δίνει τέλος στο θέμα με το σύμφωνο συμβίωσης, σχολιάζοντας: "Εγώ αντιμετώπισα όλο το σκηνικό σαν φάρσα κυρίως επειδή δεν έχουμε πει ποτέ τίποτα με τον Νίκο, αλλά ειπώθηκαν πάρα πολλά πράγματα, βγήκαν πάρα πολλά συμπεράσματα, άπειρα σενάρια… Οπότε, το απολαμβάνω που έγινε έτσι. Ας σκεφτεί ο καθένας ό,τι θέλει γι’ αυτή την ιστορία. Τρεις μέρες κρύφτηκα σε ένα βράχο, το αντίθετο από το να σηκώνω το τηλέφωνό μου. Δεν θα σας πω τι έγινε επειδή δεν θέλω να πω τι έγινε αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ενδιαφέρον που είναι σαν να έγιναν πάρα πολλά πράγματα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, μαιρη συνατσακη, ιαν στρατης, διασημοι, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2412 s (227 Queries.) // Parse time: 1.6341 s // Total time: 3.8753 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X