O Kanye West άλλαξε και επίσημα το όνομά του


O Kanye West άλλαξε και επίσημα το όνομά του

Η νομική πράξη επικυρώθηκε από δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, μια αλλαγή στα μαλλιά αρκεί όταν χωρίζουν. Για τον εκκεντρικό σταρ της μουσικής και της μόδας Kanye West όμως, αυτό φαίνεται πως δεν θα ήταν αρκετό. Έτσι, λίγους μόλις μήνες μετά το χωρισμό του με την Kim Kardashian, αποφάσισε ότι δεν τον λένε πια Kanye. Ούτε West.

Το νέο του όνομα είναι Ye και είναι κάτι που ο Kanye West προφανώς επεξεργαζόταν εδώ και πολλά χρόνια -εξού και το όνομα της σειράς παπουτσιών που φέρουν την υπογραφή του (Yeezy). Στην πραγματικότητα, η απόφασή του να αλλάξει το όνομά του προηγήθηκε αρκετά χρόνια του διαζυγίου του, αφού η πρώτη φορά που συστήθηκε δημοσίως ως Ye ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου του 2018 μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Διαβάστε ακόμα: Maluma: Ξεκαθαρίζει αν είναι σε σχέση με την Kim Kardashian

Αυτό που άλλαξε τώρα, τρία χρόνια μετά, είναι ότι δικαστήριο του Λος Άντζελες έκανε δεκτό το αίτημά του, πράγμα που σημαίνει ότι και νομικά πλέον μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα Ye (χωρίς επώνυμο).

Το 2018 είχε μιλήσει αναλυτικά για την επιλογή αυτού του ονόματος, εξηγώντας πως είναι η πλέον χρησιμοποιημένη λέξη στη Βίβλο και σημαίνει "Εσύ”. Αυτός ήταν εξάλλου και ο τίτλος του 8ου άλμπουμ του, το οποίο κυκλοφόρησε τότε.

Φήμες θέλουν την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της νομικής πράξης να έχουν να κάνουν με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, η οποία αντιστεκόταν στην επιθυμία του να αλλάξει το όνομά του και έβαζε κάποιου είδους βέτο στην προώθηση της διαδικασίας. Φαίνεται, λοιπόν, πως μετά το χωρισμό τους, ο ίδιος δεν είχε πια λόγους να μην προχωρήσει και σε επίσημο αίτημα προς το δικαστήριο του Λος Άντζελες. Η δικαστής Michelle Williams Courts δεν εντόπισε κάποιο κώλυμα και αποφάσισε υπέρ της έγκρισης του αιτήματος, όπως αποδεικνύει η δικαστική πράξη που φέρει την υπογραφή της.

 

 

Πηγή: madamefigaro.gr



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9283 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4605 s // Total time: 2.3889 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X