Στράτος Τζώρτζογλου: "Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήμουν 12 ετών" [βίντεο]


Στράτος Τζώρτζογλου: "Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήμουν 12 ετών" [βίντεο]

Όσα αποκαλύπτει.

Με αφορμή τις καταγγελίες για παρενόχληση στον χώρο της υποκριτικής, ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε κάποια προσωπικά του βιώματα στην κάμερα της εκπομπής "Super Kατερίνα". 

O Έλληνας ηθοποιός μιλώντας στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου, αποκάλυψε πως δέχθηκε παρενόχληση σε ηλικία 12 ετών όταν δούλευε ως σερβιτόρος.

Διαβάστε ακόμα: Στράτος Τζώρτζογλου: "Δεν άφησα κανέναν να με βιάσει σωματικά"

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από όταν ήμουν 12 χρονών, ήμουν σερβιτόρος. Ερχόντουσαν στα τραπέζια που δούλευα κάποιοι κύριοι και με γλυκοκοίταζαν. Η σεξουαλική παρενόχληση που έχω δεχτεί δεν ήταν βίαιη, προς Θεού. Το καταλάβαινες από την επιθυμία του άλλου, το βλέμμα του ή την πρότασή του. Πολύ ευγενικά το αρνιόσουν και νόμιζες ότι όλα έχουν λυθεί. Δεν ήταν ακριβώς έτσι, όμως, τα πράγματα γιατί κάποιοι το έπαιρναν περίεργα και έκαναν κάποια τηλεφωνήματα και φυσικά έχανες δουλειές. Μου έχει τύχει και σκηνοθέτης που να τον πήρα εγώ στη δουλειά και να μου εκφράσει την ερωτική του επιθυμία και να μην μπορώ να δουλέψω μαζί του και να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Ακόμα και αν έβαζα εγώ τα χρήματα, δεν έχει καμία σημασία". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Στρατος Τζωρτζόγλου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5358 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5450 s // Total time: 4.0808 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X