Στα παρασκήνια των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσίασε η Estée Lauder


Στα παρασκήνια των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσίασε η Estée Lauder

Όλα όσα είδαμε πριν και κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς  

Την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου η 16η απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσίασε η Estée Lauder.

Οι καλεσμένοι φτάνοντας στο θέατρο αντίκρυσαν την υπέροχη δημιουργία από λουλούδια της εταιρείας FLOWERS & DESIGNS BY ROYS HERODOTOU με φυτά και λουλούδια από τη SOLOMOU GARDEN CENTRE.

Κατόπιν, προχωρώντας η γωνιά που έφτιαξε ειδικά για τα βραβεία ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς, η Estée Lauder αποτέλεσε ιδανικό σημείο για selfies. 

Το Audi αυτοκίνητο που υπήρχε στον χώρο από την εταιρεία Unicars “έκλεψε” τα βλέμματα κατά την είσοδο του κόσμου λίγο πριν φωτογραφηθούν στο ροζ χαλί.

Λίγα λεπτά πριν ο κόσμος εισέλθει στο θέατρο και πάρει τις θέσεις του, η Dove επεφύλαξε δώρο στο κοινό ενώ η παρουσία της Τράπεζας Κύπρου ήταν επιβλητική στην είσοδο του θεάτρου.

Εντυπωσιακό και το display στο φουαγιέ από τη Beauty Line.  

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Intercollege από την ομάδα καθηγητών και φοιτητών του προγράμματος αισθητικής.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι βραβεύσεις “τρυπώσαμε” στα καμαρίνια. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Μιχάλης Ορφανίδης, Chief Make Up Artist των Beauty Line μαζί με την οµάδα των εξειδικευµένων make up artists των καταστηµάτων Beauty Line με τα προϊόντα Estée Lauder.

Κατόπιν, ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε τον Κωνσταντίνο Κάγκα να επιμελείται το look της παρουσιάστριας, Μαρίας Μπεκατώρου και της Ήβης Αδάμου.

Τα κομμωτήρια Kagas Hair Stylists, George and Effie Hair Salon και Savvia Hair Studio επιμελήθηκαν τα μαλλιά των συμμετεχόντων με προϊόντα L’Oreal Professionnel.

Οι μπαρίστες της KAWACOM’S Ipanema Espresso προσφεραν καφέ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την παραγωγή και τους καλλιτέχνες. 

Με το τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν εδέσματα που ετοιμάστηκαν και προσφέρθηκαν από την ομάδα μαθητών και καθηγητών των προγραμμάτων Επισιτιστικών Τεχνών του INTERCOLLEGE.

Επιπλέον, οι καλεσμένοι απόλαυσαν και bao buns από το Hangry Ghost

Κατά τη διάρκεια του cocktail η εταιρεία ACM Christofides προσέφερε κρασιά KΤΗΜΑ ΔΑΦΕΡΜΟΥ και LOLEA MEDITERRANEAN APERITIF.

Το νερό Peric δρόσισε τους προσκεκλημένους.

Η σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου επιμελήθηκε τις εμφανίσεις της οικοδέσποινας της βραδιάς με δημιουργίες Efi Couture ενώ τα κοσμήματα Escluso ολοκλήρωσαν το look της Μαρίας Μπεκατώρου. 

Η Ηλιάνα Χαραλάμπους και η εταιρεία Mindy - Mork παραχώρησε ενδύματα για τη βραδιά. 

Η παρουσιάστρια και οι καλλιτέχνες φιλοξενήθηκαν στο Map Hotel στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

Ευχαριστίες στην εταιρεία Sps Security Services για τις υπηρεσίες ασφάλειας στην εκδήλωση.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: Η ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ/ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ: REMEDICA 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTY LINE, AUDI, STEAMPOD BY L'ORÉAL PROFESSIONNEL, KAWACOM’S IPANEMA ESPRESSO

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: AEGEAN

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: MAP HOTEL

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: KΤΗΜΑ ΔΑΦΕΡΜΟΥ, LOLEA MEDITERRANEAN APERITIF, FLOWERS & DESIGNS BY ROYS HERODOTOU, LANDAS COLOUR, SOLOMOU GARDEN CENTRE.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της λαμπερής βραδιάς των 16ων βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσίασε η Estée Lauder. 

Tags madame figaro γυναικες της χρονιας 2021, χορηγοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1599 s (233 Queries.) // Parse time: 1.4905 s // Total time: 4.6505 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X