Creative Women International Platform Exclusive Networking Event, υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρης Αναστασιάδη


Creative Women International Platform Exclusive Networking Event, υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρης Αναστασιάδη

Διαβάστε αναλυτικά.   

Μια Αποκλειστική Εκδήλωση με Διαδικτυακή σύνδεση, παρουσία της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου, κ. Άντρης Αναστασιάδη, θα πραγματοποιηθεί στην Gallery A.G. Leventis την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Creative Women, μια διαδικτυακή πλατφόρμα υψηλού κύρους, για γυναίκες ηγέτες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο που επικεντρώνεται στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ | ΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Με ένα ταχέως αναπτυσσόμενο σχήμα συμμετοχής και εκπροσώπους σε 40 χώρες, το Creative Women προσφέρει μια ανοιχτή πλατφόρμα για κοινή εμπειρία, καινοτομία και καθοδήγηση. 

Οι γυναίκες που συνεισφέρουν, είναι οι γυναίκες που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις, οι οποίες είναι εμπειρογνώμονες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τα νέα ταλέντα της χιλιετίας και επιτυχημένους επιχειρηματίες. Οι ομιλητές εμφανίζονται σε δημοσιεύσεις όπως το Forbes, το Entrepreneur και η Huffington Post.

Η εκδήλωση στις 13 Οκτωβρίου περιλαμβάνει ιδιωτικές περιηγήσεις στις συλλογές της Gallery, παρουσιάσεις κορυφαίων γυναικών επιχειρηματιών της Κύπρου, γυναικών μελών της κυβέρνησης και διεθνών μελών της πλατφόρμας Creative Women που συμμετείχαν στην εκδήλωση μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης.

Την παρουσίαση των προσκεκλημένων των Creative Women, θα αναλάβει η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρη Αναστασιάδη. 

Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων: Αννίτα Δημητρίου, Ιδρυτή και Διευθύνουσα Σύμβουλο των Creative Women: Olga Balakleets, Πρόεδρο των Creative Women Κύπρου: Raluca Ioana Man, Εκτελεστική Διευθύντρια και Συνεργάτης των Creative Women: Dr Viola Edward, Creative Women Επίτιμες Πρέσβεις: Έλενα Τάνου, Άννα Ζαβού, Farah Shammas και CW USA Επίτιμη Πρέσβειρα: Alysia Helming.

Πολλοί διεθνείς συνεργάτες των Creative Women παγκοσμίως θα συμμετέχουν στην εκδήλωση μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης.

Οι επισκέπτες θα λάβουν βιβλία και προϊόντα ομορφιάς αποκλειστικής αυτοεξυπηρέτησης από τον Kypwell, παραγωγό καλλυντικών με έδρα την Κύπρο.

Σε αυτή την εκδήλωση θα εγκαινιαστεί επίσης ένα αποκλειστικό κόσμημα από τη συλλογή Nadia’s και μια αποκλειστική συλλογή προϊόντων ομορφιάς από τον Kypwell. Και οι δύο ονομάστηκαν The Path of Aphrodite for the Theatrum Vitae platform, τονίζοντας έτσι τη σημασία των δημιουργικών συνεργασιών.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν το event κατά τη διάρκεια ενός αποκλειστικού κοκτέιλ στην εντυπωσιακή βεράντα στον τελευταίο όροφο της γκαλερί A.G. Leventis, με την εκπληκτική θέα στη Λευκωσία.

Στο Creative Women, τα μέλη του λαμβάνουν έμπνευση, καθοδήγηση και υποστήριξη για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Η οργανωτική ομάδα παρέχει στις γυναίκες την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν τους επιχειρηματικούς στόχους και τις δεσμεύσεις τους σε ένα μοναδικό περιβάλλον δικτύωσης.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από Serpro, Kypwell, Creator Unlimited και SoldOut Tickets και η δεξίωση για κοκτέιλ υποστηρίζεται από την NEXTMARKETS.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα Creative Women και το παγκόσμιο σχήμα συμμετοχής της, επικοινωνήστε με το admin@creativewomen.co και επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.creativewomen.co.
 

Tags ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Creative Women International Platform Exclusive Networking Event


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9711 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3602 s // Total time: 3.3313 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X