Δεύτερη μετακόμιση σε λιγότερο από ένα χρόνο!


Δεύτερη μετακόμιση σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Άρχισε το πακετάρισμα!

Μετακομίζουμε για δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα χρόνο.Τα συναισθήματα ανάμεικτα καθώς ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τη Λευκωσία έπειτα από 10 χρόνια. Τα πλάνα μας άλλαξαν και ήρθε η ώρα να μετακομίσουμε στο χωριό όπου και θα φτιάξουμε το δικό μας σπίτι, σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι πως μία μετακόμιση προκαλεί ένα άγχος, μια αναμπουμπούλα και συνάμα σωματική κούραση. Τουλάχιστον η ψυχολογική κούραση δεν υπάρχει καθώς κάθε αρχή γίνεται για καλό και μόνο χαρούμενα συναισθήματα σου προκαλεί. 

Μεταξύ λοιπόν της μετακόμισης, η οποία θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο, σκέφτηκα ότι ίσως να είναι καλή ιδέα να φτιάξω και τα ντουλάπια μου καθώς αλλάζει ο καιρός. Πιστεύεις ότι ήταν καλή ιδέα να κάνω και τα δύο ταυτόχρονα; Εάν το πιστεύεις τότε μην το επιχειρήσεις ποτέ!  

Πέραν από το χάος της μετακόμισης ήρθε και το χάος των παπουτσιών. Εννοείται ότι με το που αντιλήφθηκα ότι δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα, το σταμάτησα αμέσως, αλλά έπρεπε να ολοκληρώσω αυτό που άρχισα. Εντάξει το μόνο που θα σου πω είναι ότι στο σπίτι επικρατεί ο απόλυτος πανικός, πράγματα και κουτιά βρίσκονται σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε που είναι τι, αλλά δεν είναι κάτι που μας αγχώνει ιδιαίτερα γιατί θα βρούμε την άκρη σιγά σιγά. 

Αυτές οι φωτογραφίες είναι οι πιο ευπαρουσίαστες και μπορώ να σου τις δείξω επειδή σίγουρα οι υπόλοιπες δεν είναι για να τις μοιραστώ! 

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, μετακομιση, blog. blogger, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8377 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3339 s // Total time: 2.1716 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X