Η Λάουρα Νάργες μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρησή της από το "The Voice"


Η Λάουρα Νάργες μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρησή της από το "The Voice"

“Θέλω λίγο χρόνο για μένα”  

Εκτός The Voice βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Λάουρα Νάργες. Όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο της αποχώρησής της, αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day και το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου.

"Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανακοίνωσε στους ανθρώπους της παραγωγής του The Voice ότι δε θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, με αποτέλεσμα εκείνοι να αναζητούν παρουσιάστρια μία ημέρα πριν από το γύρισμα",  ανέφερε το ρεπορτάζ.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τη Λάουρα Νάργες η οποία αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για το τηλεοπτικό της μέλλον…

"Δεν είμαι ακόμα σε φάση να μιλήσω για αυτό το θέμα. Θα μιλήσω κάποια στιγμή και θα πω αυτά που αισθάνομαι, δεν είναι ακόμα η ώρα για  μένα να το κάνω. Θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό και είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή. Εκτιμώ τον κόπο που κάνατε και ήρθατε. Γίνεται χαμός με τα δημοσιεύματα, αλλά θα τα πούμε όλα αναλυτικά αργότερα. Θέλω λίγο χρόνο για μένα. Κάποια στιγμή θα μιλήσω και θα πω πώς έχουν τα πράγματα από την δική μου οπτική γωνία", ανέφερε στη δημοσιογράφο του Alpha. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Πηγή: tlife.gr 
 

Tags Λαουρα Ναργες, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9425 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5408 s // Total time: 2.4834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X