Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο του και την απόκτηση παιδιού [βίντεο]


Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο του και την απόκτηση παιδιού [βίντεο]

\"H πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν...\"

Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο "Happy Day", παραχώρησε συνέντευξη ο Άκης Πετρετζίκης μετά τον γάμο του και την απόκτηση του παιδιού του. 

Ο γνωστός Έλληνας chef, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη σκέψη που έκανε μόλις έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς σχολιάζοντας: "H πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο"! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα". 

Διαβάστε ακόμα: Άκης Πετρετζίκης: Μας καλημέρισε με το πιο cute βίντεο του τριών μηνών γιου του, Αχιλλέα! 

Ενώ συνέχισε μιλώντας και για την σύζυγό του: "Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή". Είναι πολύ απλό". 

Όσο για τον γάμο του, ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψε: "Δεν έκρυψα τον γάμο μου! Ποτέ δεν θα το έκρυβα, δεν είχα σκοπό να το κρατήσω κρυφό. Την ημέρα του γάμου θα το έλεγα. Είχα την επιλογή να το δημοσιεύσω.Ο γάμος για τον άνδρα είναι διαφορετικός. Είναι και λίγο πάρτι. Για τη γυναίκα είναι άγχος. Π.χ. δεν είχα προσέξει ποτέ τα λουλούδια στον γάμο! Δεν ασχολήθηκα καθόλου πλην του φαγητού. Όλα τα άλλα τα έκανε η Κωνσταντίνα."!

Και τόνισε για τον γιο του: "Κοιμάται ο πιτσιρικάς... Έχει να κάνει με την κοιλιά. Όταν ήταν στην κοιλιά ήταν ήρεμος. Η Κωνσταντίνα δεν νευριάζει ποτέ". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags ακης πετρετζικης, διασημοι, Συνεντευξη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6261 s (228 Queries.) // Parse time: 2.4220 s // Total time: 5.0481 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X