Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μάθαμε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την αναγκάζει να νοσηλεύεται [εικόνες & βίντεο]


Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μάθαμε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την αναγκάζει να νοσηλεύεται [εικόνες & βίντεο]

Βουρκωμένη μιλάει για την περιπέτεια της υγείας της - Στο πλευρό της ο σύντροφός της. 

Στο νοσοκομείο παραμένει για νοσηλεία την τελευταία εβδομάδα η Δήμητρα Αλεξανδράκη. 

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας ανέβασε σήμερα το πρωί ένα νέο story μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στο οποίο βλέπουμε τον σύντροφό της να της κρατά το χέρι, με την ίδια να σχολιάζει: "Η αγάπη, η ζεστασιά και η τρυφερότητα σου είναι ο καλύτερος θεραπευτής".

Διαβάστε ακόμα: Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Έκανα πρόβα το νυφικό για να δω αν χωράει δίπλα ο γαμπρός" [βίντεο]

Mαλιστα θυμίζουμε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη τις προηγούμενες ημέρες, με ανάρτησή της στα social media, είχε ενημερώσει ότι έκανε εξετάσεις και οι γιατροί της βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Έγραψε χαρακτηριστικά: "Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφους να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας".

Σε πρόσφατο instastory της Soulas Glamorous πληροφορηθήκαμε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει μια σοβαρή λοίμωξη, ενώ η ψυχολογία της είναι χάλια όπως τόνισεΔείτε τις σχετικές εικόνες πιο κάτω καθώς και το βίντεο:

 

 

 

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Δημητρα Αλεξανδρακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4155 s (227 Queries.) // Parse time: 3.1750 s // Total time: 5.5905 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X