Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη διαψεύδει ότι παίρνουν διαζύγιο!


Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη διαψεύδει ότι παίρνουν διαζύγιο!

Βάζει τέλος στα δημοσιεύματα και στις φήμες που κυκλοφόρησαν για την προσωπική της ζωή.  

Τέλος στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες αποφάσισε να δώσει Ελπίδα Νίνου.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω των συνηγόρων της οικογένειας, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Κικής Πακιρτζίδου. "Είναι απολύτως ανακριβής η πληροφορία, ότι δήθεν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππιδη, Ελπίδα Νίνου, “προχωράει στο διαζύγιο”, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον άντρα της, πιστεύοντας στην αθωότητα του" αναφέρουν οι δύο δικηγόροι με κοινή τους δήλωση στο TLIFE.

Ο λόγος που η Ελπίδα Νίνου αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση είναι ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες στην εφημερίδα Sprito το οποίο ανέφερε πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μπαίνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην δικαστική διαμάχη που έχει μπροστά του, καθώς η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου φέρεται, να προχωράει στο διαζύγιο, παρόλο που μέχρι τώρα έδειχνε να τον στηρίζει.

Πηγή: tlife.gr 
 

Tags πετρος φιλιππιδης, Ελπίδα Νίνου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, διαζυγιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6635 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2279 s // Total time: 2.8914 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X