Οριστικός χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη - Ο λόγος που έφερε το τέλος στη σχέση τους [βίντεο]


Οριστικός χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη - Ο λόγος που έφερε το τέλος στη σχέση τους [βίντεο]

Μετά από τρια χρόνια δεσμού.

Την είδηση πως χώρισαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, πληροφορηθήκαμε μέσα στην αρχή της εβδομάδας από τα ελλαδικά sites. 

Ωστόσο, σήμερα το πρωί της Τετάρτης, 3 Νοεμβρίου, μάθαμε πως αυτός ο χωρισμός είναι πλέον οριστικός και μάλιστα έγινε γνωστός και ο λόγος που έφερε τη ρίξη ανάμεσά τους. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Λοιπόν", το τέλος της σχέσης τους ήρθε μετά από τρια χρόνια, με τις πληροφορίες να αποκαλύπτουν πως τα "θέλω" της παρουσιάστριας με εκείνα του επιχειρηματία απέχουν.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δεν είναι λίγες οι φορές που το τελευταίο διάστημα εξέφραζε δημόσια πως θέλει διακαώς να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει ένα παιδάκι μιας και βρίσκεται στην ηλικία των 36 ετών,όπως επίσης και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, να μην αισθάνεται ακόμη έτοιμος για αυτό το επόμενο βήμα.

Το ζευγάρι μάλιστα δεν έχει πραγματοποίησει κάποια δημόσια έξοδο τους πρόσφατα, ενώ ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε ταξίδι στην Δανία αυτές τις ημέρες. 

Να προσθέσουμε επίσης πως την Δευτέρα η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Super Kατερίνα" και εκεί ρώτησε ευθέως την παρουσιάστρια αν έχει χωρίσει, με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία, αποφεύγοντας να της απαντήσει. 

Tags κατερινα καινουργιου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, χωρισμος, Φίλιππος Τσαγκρίδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5744 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3363 s // Total time: 2.9107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X