Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Snik [βίντεο]


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Snik [βίντεο]

\"Οι καταστάσεις αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν\"

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή "The tonight show", βρέθηκε χθες το βράδυ της Τρίτης, 10 Νοεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια εμφανίστηκε πιο αποκαλυπτική από ποτέ, και μίλησε για όλους και για όλα, δίνοντας για πρώτη φορά ξεκάθαρες απαντήσεις για τον χωρισμό της από τον Snik.

Διαβάστε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Θα γινόμουν πολύ καλή μαμά και ο Snik θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς" [βίντεο]

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Οι καταστάσεις αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν. Τα συναισθήματα μένουν ίδια αν είναι αληθινά. Τα πράγματα ήταν πάρα πολύ απλά. Γνωρίζω έναν άνθρωπο ξεκινάει κάτι με πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσουν και με αγάπη; Είτε συνεχιστεί αυτό, είτε τελειώσει. Κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα στην πορεία της σχέσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η αγάπη φεύγει, αυτό δεν αλλάζει. Το πώς προχωράς μετά είναι θέμα του καθενός. Είμαι αληθινή στη ζωή μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν τελειώνει πάντα με καυγά η τσακωμό. Μπορεί να τελειώσει γιατί μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Δεν τελειώνουν όλες οι σχέσεις με άσχημο τρόπο. Φυσικά και ήμουν ερωτευμένη. Παθιάζομαι με όλα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ηλιανα παπαγεωργιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8464 s (230 Queries.) // Parse time: 1.7863 s // Total time: 4.6327 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X