Ελεονώρα Μελέτη: Βουρκωμένη μιλάει για την κόρη της στο "Ήρθε και Έδεσε" [βίντεο]


Ελεονώρα Μελέτη: Βουρκωμένη μιλάει για την κόρη της στο "Ήρθε και Έδεσε" [βίντεο]

\"Καθημερινά λέω στην Αλεξάνδρα το πόσο σημαντική και ξεχωριστή είναι για εμένα\"

Τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Ήρθε και Έδεσε" και στην Γιώτα Δαμιανού, παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη. 

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, μέσα από το οποίο η ίδια μοιράζεται και προσωπικά της βιώματα από την καθημερινότητά της, αναφέρθηκε και στην κορούλα της Αλεξάνδρα, φανερά συγκινημένη. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: "Ήθελα να το βάλω στα πόδια και να εξαφανιστώ από τη χώρα" [βίντεο]

Σε ερώτηση της Γιώτας Δαμιανού, για το ποια θα είναι η αντίδρασή της όταν η κόρη της διαβάσει το εν λόγο βιβλίο και καταλάβει το πόσο σημαντική ήταν για να γραφτεί αυτό το βιβλίο, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: "Eίναι κάτι το οποίο προσπαθώ να το δείχνω αυτό στην Αλεξάνδρα συνέχεια, και γενικά όποτε μιλάω για το παιδί μου είμαι πολύ ευσυγκίνητη, τα μάτια μου τώρα είναι υγρά. [...]Καθημερινά της λέω και της επισημαίνω το πόσο σημαντική, ξεχωριστή είναι, και το πόσο έχει φωτίσει τη ζωή μας από τη στιγμή που έχει έρθει. Μέσα από αυτό το βιβλίο δεν θέλω το παιδί μου να καταλάβει το πόσο άλλαξε τη ζωή μου, αλλά και το πως ήταν η μαμά της πριν από τον ερχομό της". Δείτε όλα όσα πρόσθεσε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Ελεονώρα Μελέτη, κόρη, αλεξανδρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2420 s (280 Queries.) // Parse time: 0.4752 s // Total time: 2.7172 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X