Η κόντρα Καγιά – Παπαγεωργίου δεν έχει τέλος: "Έχει γίνει λίγο κουραστικό" [βίντεο]


Η κόντρα Καγιά – Παπαγεωργίου δεν έχει τέλος: "Έχει γίνει λίγο κουραστικό" [βίντεο]

Οι νέες δηλώσεις της Ηλιάνας που έφερε ξανά στο προσκήνιο τη φημολογούμενη κόντρα με τη Βίκυ.   

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και άφησε να εννοηθεί πως υπήρξε κόντρα με τη Βίκυ Καγιά. 

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τη Βίκυ Καγιά, η οποία είπε: “Τι συνέβη ρε παιδιά πάλι; Έρχεστε και μου τα λέτε ένα-ένα. Ποια είναι όλη η αλήθεια; Για μένα έχει γίνει λίγο κουραστικό. Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ας ρωτήσετε την ίδια, δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν αλλάξαμε ποτέ άσχημη κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δε ξέρω τι να σας πω ειλικρινά”.

“Έχω αρχίσει και αισθάνομαι περίεργα για όλο αυτό το πράγμα. Γίνεται ξαφνικά απέναντί μου μία επίθεση, που δεν μου αρμόζει και δε μου αξίζει. Δεν ενοχλήσει κανέναν ποτέ. Δεν έχω πει ποτέ στο κανάλι, θα πάρετε αυτόν, θα φύγει ο άλλος. Μου είπαν ότι δε θα είναι γιατί έχει πάει στον Alpha. Όπως πάντα το κανάλι αποφασίζει τι θα γίνει και πώς θα γίνει και δε ρωτάει εμένα. Δεν ξέρω γιατί το συνεχίζουμε αυτό το θέμα, που έγινε πριν 2 χρόνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Tags ηλιανα παπαγεωργιου, βικυ καγια, διασημοι, showbiz, gossip, κοντρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5231 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5091 s // Total time: 4.0322 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X