Κώστας Μαρτάκης: Απαντά αν είναι σε σχέση! [βίντεο]


Κώστας Μαρτάκης: Απαντά αν είναι σε σχέση! [βίντεο]

Διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του!  

Το νησί μας επισκέπτεται συχνά αυτό το διάστημα ο Κώστας Μαρτάκης με αφορμή προγραμματισμένες εμφανίσεις που έχει στην Κύπρο και η κάμερα της εκπομπής “Έλα να δεις” και ο Νικόλας Μουσικού τον συνάντησαν.

Ο τραγουδιστής κλήθηκε να απαντήσει για την προσωπική του ζωή και αν βρίσκεται σε σχέση με εκείνον να απαντά φειδωλά λέγοντας πως είναι πολύ καλά με το χαμόγελό του να προδίδει πως διανύει μία πολύ όμορφη φάση. 

Λίγο πριν ρωτήθηκε και για τα επαγγελματικά του καθώς είχε λεχθεί στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πως επρόκειτο να βρίσκεται στην εκπομπή “Love It” με την Ιωάννα Μαλέσκου κάτι που τελικά δεν συνέβη με τον τραγουδιστή να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

“Δεν είχε συζητηθεί τόσο έντονα για τη συγκεκριμένη εκπομπή με την Ιωάννα. Ήταν μία γενικότερη κουβέντα που κάναμε με τον ΣΚΑΙ […] Γενικά δεν έχω κάνει τίποτα στην τηλεόραση που να μην ξέρω ότι θα περάσω καλά και που θα είμαι ο εαυτός μου, θα έχω την ελευθερία που θέλω για να μπορώ να αποδώσω κι αυτό που θέλω […] Ούτε αυτό που είχε γραφτεί για το οικονομικό, γιατί στο οικονομικό σχεδόν τα είχαμε βρει”, είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης. 


 

Tags κωστας μαρτάκης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9818 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4363 s // Total time: 2.4180 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X