Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου για τον χωρισμό: “Για τα παιδιά αποφάσισα να μείνω σιωπηλός” [βίντεο]


Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου για τον χωρισμό: “Για τα παιδιά αποφάσισα να μείνω σιωπηλός” [βίντεο]

Η εξομολόγηση του ποδοσφαιριστή για τον πρόσφατο χωρισμό του.  

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή “On a mission” με τον Ζαννέτο Λουκά κι αναφέρθηκε πρώτη φορά στον πρόσφατο χωρισμό του.

Μέρος της συνέντευξη που πρόκειται να προβληθεί τις επόμενες ημέρες, παρακολουθήσαμε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, το απόγευμα της Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου.

“Κάθε χωρισμός έχει τις δυσκολίες του, πόσω μάλλον όταν έχει στη μέση και δύο παιδιά, οπότε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο για τα παιδιά αποφάσισα ότι θα παραμείνω σιωπηλός. Δεν έχω κάτι περισσότερο να μοιραστώ. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω που χωρίζει και το να υπάρχει μία περιέργεια για το τι έγινε με τον Νεκτάριο και την Κωνσταντίνα δεν θεωρώ ότι βοηθά σε οτιδήποτε οπότε καλύτερα να το αφήσουμε μέχρι εκεί. Νομίζω πως ο κάθε άνθρωπος στον χωρισμό του περνάει δύσκολα κι αυτό είναι αρκετό. Σημασία έχει πάντα η επόμενη ημέρα”, εξομολογήθηκε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags διασημοι, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, χωρισμος, showbiz, gossip, celebrtiies, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1960 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4626 s // Total time: 2.6586 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X