DIY skin care: Η μάσκα προσώπου που θα ενυδατώσει βαθιά το αφυδατωμένο σου δέρμα


DIY skin care: Η μάσκα προσώπου που θα ενυδατώσει βαθιά το αφυδατωμένο σου δέρμα

Η DIY μάσκα που θα ξεδιψάσει την επιδερμίδα σου.

Αν υποφέρεις από ξηρό, σκασμένο δέρμα, σίγουρα δεν είσαι η μόνη. Ειδικά τώρα που ο καιρός γίνεται πιο ψυχρός, η επιδερμίδα χρειάζεται πιο βαθιά ενυδάτωση. 

Όλοι οι τύποι δέρματος μπορεί να υποφέρουν από αφυδάτωση, ακόμα και το πιο λιπαρό δέρμα. Ενώ το ξηρό δέρμα στερείται λιπιδίων ή ελαίων στην επιφάνεια, το αφυδατωμένο δέρμα δεν έχει υγρασία στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Εκτός από την κατάλληλη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας για τον τύπο του δέρματός σου, μπορεί να χρειαστεί να ενισχύσεις την υγρασία του δέρματος σου εσωτερικά και εξωτερικά.

Εννοείται ότι το να πίνεις αρκετό νερό αυξάνει την περιεκτικότητα υγρασίας στα κύτταρά σου - συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του δέρματός  - ενυδατώνοντας με αυτό τον τρόπο φυσικά το δέρμα. Αλλά, μερικές φορές, δεν αρκεί απλώς το να πίνεις νερό και μπορεί να επιλέξεις μια ενυδατική μάσκα για να αντιστρέψεις τις επιπτώσεις της αφυδάτωσης.

Δες πιο κάτω τη δική μας πρόταση για να φτιάξεις μόνη σου μια μάσκα προσώπου με υλικά που έχεις ήδη στην κουζίνα σου.

Μάσκα με μέλι και γάλα

Το γάλα είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Η χρήση του στο πρόσωπο σου θα σου δώσει γρήγορα αποτελέσματα. Αυτή η μάσκα θα ενυδατώσει το δέρμα σου και θα το διατηρήσει λείο και ελαστικό.

Για να τη φτιάξεις, ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού γάλα, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού τζελ αλόης βέρα και 2 σταγόνες από οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο. Ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά και άπλωσε το μείγμα ομοιόμορφα στο δέρμα σου. Μετά από 15 λεπτά ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Tags beauty, skincare, face mask, diy mask, dry skin, Ομορφια, προσωπο, μάσκα προσωπου, ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0635 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3354 s // Total time: 2.3988 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X