Ένα ρομάντζο εμπνευσμένο από τα 60s! 


Ένα ρομάντζο εμπνευσμένο από τα 60s! 

Μία σκοτεινή ιστορία αγάπης που θα λατρέψεις!   

Η κάθε εποχή, όσον αφορά στον έρωτα, έχει τις δυσκολίες της και τα εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσει ο κάθε άνθρωπος προκειμένου να βρει το ιδανικό ταίρι. 

Η επιλογή ερωτικού συντρόφου κάποιες δεκαετίες πριν ήταν απόφαση του πατέρα της οικογένειας, όπως στην περίπτωση της Vivien Epstein, στη σειρά “Ridley Road”, μίας νεαρής Εβραίας στα προάστια του Manchester στη δεκαετία του ’60. 

Ο πατέρας κανονίζει έναν γάμο χωρίς την επιθυμία ή τη συγκατάθεση της Vivien με τον πατέρα ενός ντόπιου Εβραϊκού αγοριού. Η Vivien έχει ήδη αγαπημένο, τον Jack, που φεύγει για να τον βρει στο Λονδίνο. 

Η ίδια για να τα βγάλει πέρα εργάζεται ως κομμώτρια μένοντας σε συγγενείς της στη βρετανική πρωτεύουσα, ωστόσο εκείνη την εποχή που άνθιζε ο ακροδεξιός φασισμός ενεπλάκη ενεργά σε αντιφασιστικές οργανώσεις. 

Ο Jack και η Vivien μέσα από διάφορες δράσεις θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την ελευθερία τους και εν τέλει καταφέρουν να αποδράσουν με το τέλος να επιφυλάσσει μία συγκινητική επανένωση της Vivien με την οικογένειά της που είναι συντετριμμένη με την εγκατάλειψη της. 

Η εξαιρετική αυτή μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων, με δραματικό χαρακτήρα και ρομαντικές πινελιές μίας άλλης εποχής έρχεται από τη Nova Cyprus, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 21:00 και θα προβάλλεται από το Novacinema4 κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. 


 

Tags nova cyprus,ridley road,novacinema4


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 6.9052 s (284 Queries.) // Parse time: 0.6771 s // Total time: 7.5824 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X