Προκαλεί η Madonna στο instagram! Της κατέβασαν ημίγυμνες φωτογραφίες της [εικόνες]


Προκαλεί η Madonna στο instagram! Της κατέβασαν ημίγυμνες φωτογραφίες της [εικόνες]

Η οργισμένη αντίδραση της.

Η Madonna μοιράστηκε πρόσφατα με τους fans της μια σειρά από φωτογραφίες που την δείχνουν να ποζάρει ημίγυμνη στο κρεβάτι.

Λίγη ώρα αργότερα το instagram αποφάσισε να διαγράψει τις φωτογραφίες, προκαλώντας την αντίδραση της σταρ.

Διαβάστε ακόμα: Madonna: Δείτε την να διασκεδάζει στα γενέθλια του 16χρονου γιου της [εικόνες]

Η 63χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να ανεβάσει ξανά τις φωτογραφίες στα social media, αυτή τη φορά χωρίς το emoticon που είχε βάλει στο αριστερό στήθος της, γράφοντας στη λεζάντα ότι η διαγραφή των φωτογραφιών της είναι μια σεξιστική πρακτική: "Ανεβάζω τις φωτογραφίες που κατέβασε το Instagram χωρίς προειδοποίηση. Ο λόγος που έδωσαν στον manager που διαχειρίζεται τον λογαριασμό μου ήταν ότι ένα μικρό μέρος της θηλής μου φαινόταν” έγραψε.

Όπως πρόσθεσε "ακόμα με εκπλήσσει το γεγονός ότι ζούμε σε μια κοινωνία που επιτρέπει να φαίνεται κάθε ίντσα του σώματος της γυναίκας εκτός από τη θηλή. Λες και αυτό είναι το μόνο μέρος της ανατομίας που μπορεί να σεξουαλικοποιηθεί. Η θηλή που τρέφει το μωρό. Δεν μπορεί η θηλή του άντρα να είναι ερωτική; Και τι γίνεται με τα οπίσθια της γυναίκας που δεν λογοκρίνεται πουθενά. Είμαι ευγνώμων που έχω καταφέρει να διατηρήσω τη λογική μου εδώ και τέσσερα χρόνια λογοκρισίας, σεξισμού και μισογυνισμού”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες:

 

Πηγή:madamefigaro.gr

Tags διασημοι, madonna, gossip, showbiz, celebrities, instagram


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6833 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4780 s // Total time: 3.1613 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X