Maria Menounos: Η ιστορία που περιέγραψε για τη μητέρα της που "έφυγε" - "Είναι εδώ μαζί μου και με αγκαλιάζει" [εικόνες]


Maria Menounos: Η ιστορία που περιέγραψε για τη μητέρα της που "έφυγε" - "Είναι εδώ μαζί μου και με αγκαλιάζει" [εικόνες]

\"Έπειτα όμως μου φανερώθηκε\"

H μαμά της Maria Menounos, η κυρία Litsa Menounos έφυγε από τη ζωή στις 2 Μαΐου 2021, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα μετά από τετραετή μάχη με ένα γλοιοβλάστωμα στον εγκέφαλο.

Και μπορεί χτες οι ΗΠΑ να γιόρτασαν τη γιορτή των Ευχαριστιών αλλά η 43χρονη παρουσιάστρια βίωσε την πρώτη γιορτή των Ευχαριστιών χωρίς τη μητέρα της.

Διαβάστε ακόμα: Maria Menounos: Προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί με τη μητέρα της μέσω μαντείας

Μετά το γεύμα, η Ελληνοαμερικανίδα Maria Menounos αποκάλυψε μια συγκινητική σκηνή που έζησε την ημέρα αυτή, ένα σημάδι που την έκανε να πιστέψει πως η μαμά της είναι δίπλα της:

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Ήμουν τρομοκρατημένη σήμερα μετά την απώλεια της μαμάς μου φέτος. Έπειτα όμως μου φανερώθηκε. Ετοιμαζόμουν να ντυθώ και έβαλα ένα ζιβάγκο αλλά ένιωθα να με πνίγει. Οπότε διάλεξα μια μακριά ζακέτα. Μόλις την φόρεσα κατάλαβα πως ήταν της μαμάς μου. Την είχα βάλει στην ντουλάπα για να μην την χάσω. Ποιες ήταν οι πιθανότητες να διαλέξω κάτι τέτοιο που δεν είναι το στυλ μου; Αλλά εκείνη όχι μόνο εμφανίστηκε και είναι μαζί αλλά με αγκάλιασε.Είμαι ευγνώμων, κοιτάξτε τα σημάδια φίλοι μου. Για όποιον έχει να αντιμετωπίσει την απώλεια ή την ασθένεια σήμερα, είμαι εδώ και σας σκέφτομαι και στέλνω προσευχές και αγάπη σε όλους. Είμαι ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όσα αυτά τα πλεκτά αντιπροσωπεύουν αυτή τη στιγμή". Δείτε τις εικόνες που ανέβασε για αυτό το post:

Πηγή:queen.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, maria menounos, μητερα, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0993 s (234 Queries.) // Parse time: 1.2821 s // Total time: 4.3814 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X