Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Στιγμές αγωνίας λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της


Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Στιγμές αγωνίας λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

“Εύχομαι καμία μανούλα να μην χρειαστεί να αποχωριστεί το παιδάκι της”  

Ο Χριστίνος Πίπης και η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη πριν από μερικές ημέρες υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους.

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Το συγκινητικό βίντεο που ανήρτησε με στιγμές της στο μαιευτήριο λίγο πριν γεννήσει [ εικόνες & βίντεο]

Η νέα μαμά και γνωστή instagrammer μας ενημέρωσε μέσα από ανάρτησή της πως λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού της χρειάστηκε να νοσηλευτεί και η ίδια μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

“Λίγες μόνο μέρες μετά που βγήκαμε δυστυχώς χρειάστηκε να αποχωριστώ για λίγο τη μικρούλα … Και ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο περίμενα … για όσες ώρες ήταν μακριά μου είδα έναν άλλον μου εαυτό…. ήταν όμως στα καλύτερα χέρια ….και με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της μονάδας Εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου Λεμεσού και ειδικά την Έλενα για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν… εύχομαι καμία μανούλα να μην χρειαστεί να αποχωριστεί το παιδάκι της αλλά αν τύχει να έχετε υπομονή γιατί εσείς δίνετε δύναμη στο μικρούλι σας”, έγραψε στην ανάρτησή της. Δείτε πιο κάτω το σχετικό post: 

 


 

 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5600 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7209 s // Total time: 3.2809 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X