Τζώρτζια Παναγή για Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Δεν μπορούσες να διαφωνήσεις μαζί της, έβγαινε η διαφωνία σε κόντρα" [βίντεο]


Τζώρτζια Παναγή για Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Δεν μπορούσες να διαφωνήσεις μαζί της, έβγαινε η διαφωνία σε κόντρα" [βίντεο]

Οι ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε από τον χώρο.

Αφοπλιστικά ειλικρινής σε μια εξομολόγηση καρδίας είδαμε την Τζώρτζια Παναγή το απόγευμα της Τρίτης, 30 Δεκεμβρίου μέσα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Η γνωστή Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ευαγγέλου, μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στην πρώην συνεργάτιδά της, Κωνσταντίνα Ευριπίδου αλλά και στις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε στον χώρο. 

Διαβάστε ακόμα: Τζώρτζια Παναγή: Η αντίδραση σε σχόλιο follower της που χαρακτήρισε "πρόστυχη" φωτογραφία της

Μίλησε μεταξύ άλλων, για την τηλεόραση το πόσο της λείπει, τη συμμετοχή της στο “My style rocks”,ενώ σχολίασε πως της στοίχησε και την στεναχώρησε που δεν κυνήγησε την ευκαιρία που της δόθηκε να μείνει στην Αθήνα για να ζήσει εκεί το όνειρο της.

Για την συνεργασία που είχε με την Κωνσταντίνα Ευρυπίδου σχολίασε: “Είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν ήταν και η πιο εύκολη συνεργασία, δεν ήταν ρόδινα τα πράγματα, ζορίστηκα αρκετά. Δεν ήταν ανταγωνισμός από τη δική μου πλευρά, εγώ τηλεοπτικά θα πω και την αλήθεια μου και την άποψη όμως στη συγκεκριμένη συνεργασία δεν μπορούσες να διαφωνήσεις μαζί της, έβγαινε η διαφωνία σε κόντρα.Είχαμε και μια έντονη συνεργασία, ο καθένας ήθελε τον χώρο του μέσα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν έφυγα γιατί θα έδινα μια λανθασμένη εντύπωση προς τα έξω, δεν μπορούσα να πάω με το ρεύμα της εκπομπής. Με κράταγαν πίσω δεν με αφήναν να εκφραστώ ελεύθερα. Ήμουν με τον κόμπο στο στομάχι, έλεγα σήμερα τι άλλο θα γίνει…”.

Όσο για τις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε στο χώρο ανέφερε: “Πάρα πολλές φορές σήκωσα το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά αλλά και πάρα πολλές φορές έφαγα πόρτα γιατί καταλάβαινα πως για να πάρω τη συγκεκριμένη δουλειά έπρεπε να περάσω σε άλλα στάδια. Είπα όχι ευχαριστώ δεν θα το κάνω. Έγιναν και στην Κύπρο και στην Ελλάδα[…] Καταλαβαίνεις τις προθέσεις του άλλου”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip,showbiz,celebrities,τζώρτζια παναγή,διασημοι,Συνεντευξη,Κωνσταντίνα Ευριπίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 3.9045 s (284 Queries.) // Parse time: 0.6273 s // Total time: 4.5317 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X