Βρες τις πιο κομψές luxury οικολογικές γούνες στο απόλυτο fashion event του Σαββατοκύριακου


Βρες τις πιο κομψές luxury οικολογικές γούνες στο απόλυτο fashion event του Σαββατοκύριακου

Η Νόνη και η Ήβη Κυπριανού διοργανώνουν ένα pop-up event όπου θα διατίθενται εντυπωσιακές eco-friendly faux γούνες ιδανικές για τις εξόδους του χειμώνα.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι σχεδιαστές μόδας που βρίσκονται πίσω από τους μεγάλους οίκους αποφασίζουν να μην χρησιμοποιούν αληθινές γούνες στις συλλογές τους, απορρίπτοντας τη γούνα που προέρχεται από ζώα για ηθικούς λόγους.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η οικολογική και άκρως κομψή εναλλακτική τους. Αυτό ακριβώς υποστηρίζουν και η Νόνη και η Ήβη Κυπριανού, που αποφάσισαν να φέρουν στην Κύπρο υπέροχες, διαχρονικές οικολογικές γούνες που φτιάχνονται στο Παρίσι, και να τις παρουσιάσουν σε ένα pop-up event το οποίο θα είναι ανοικτό προς το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία.

Στο pop-up event θα διατίθενται exclusive limited και σοφιστικέ κομμάτια τα οποία επιλέχθηκαν από το διεθνές brand FazNotFur, το οποίο δραστηριοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια και μπορείς να το βρεις σε μεγάλα department stores σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τις γούνες θα διατίθενται και teddy-coats.

Info: Τo event θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 στο κατάστημα Solly the Dolly που βρίσκεται στην οδό 23Α, Αντρέα Δημητρίου στη Λευκωσία.

Tags μόδα, ΓΟΥΝΕΣ, faz fur, Νόνη Κυπριανού, ηβη Κυπριανού, fashion event


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9970 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5188 s // Total time: 2.5159 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X