Βαλεντίνα Νικολάου: "Με ενοχλεί που στον χώρο με αποκαλούν ως η σύζυγος του Γιώργου Αναγιωτού"


Βαλεντίνα Νικολάου: "Με ενοχλεί που στον χώρο με αποκαλούν ως η σύζυγος του Γιώργου Αναγιωτού"

\"Τον Γιώργο δεν τον ενοχλεί αυτή η κατάσταση γιατί δεν...\"

Κοινή συνέντευξη στο περιοδικό “DownTown”, παραχώρησαν πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Αναγιωτός και η Βαλεντίνα Νικολάου.

Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για τη σχέση τους ως ζευγάρι, την γνωριμία τους αλλά και την επαγγελματική τους πορεία στο χώρο.

Ανάμεσα σε όλα όσα είπαν, η Βαλεντίνα Νικολάου ρωτήθηκε κατά πόσο την ενοχλεί το γεγονός πως την αποκαλούν ως η “σύζυγος του Γιώργου Αναγιωτού”, με την ίδια να ξεκαθαρίζει λέγοντας: “Η αλήθεια είναι ότι έγινα λίγο πιο γνωστή στον χώρο μου μέσω του Γιώργου. Δεν μου αρέσει, όμως, αυτό το πράγμα. Με ενοχλεί. Είμαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Μια διαφορετικά οντότητα. Δούλεψα σκληρά, για να σπουδάσω. Θέλω να με αντιμετωπίζουν ως Βαλεντίνα για το επάγγελμα μου κι όχι ως η σύζυγος του Γιώργου Αναγιωτού. Με τον Γιώργο είμαστε άλλωστε δυο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες με τα πάθη, τα λάθη, τις δουλειές, τους κόπους μας."  

Ενώ πρόσθεσε πως τον Γιώργο δεν τον ενοχλεί αυτή η κατάσταση γιατί δεν έχει να αποδείξει ποιος είναι. Δεν έγινε γνωστός ως ο σύζυγος της Βαλεντίνας.

Όσο αφορά το πώς προσπαθεί να το αποβάλει, τονίζει πως επιδιώκει να κάνει πράγματα χωρίς τον σύζυγό της.

Tags gossip,showbiz,celebrities,γιωργος αναγιωτος,διασημοι,ΣΥΖΥΓΟΣ,Βαλεντίνα Νικολάου,ζευγαρι,Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2025 s (277 Queries.) // Parse time: 0.4638 s // Total time: 3.6663 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X