Σάσα Σταμάτη: Διέκοψε παράσταση και δημιουργήθηκε έντονο επεισόδιο επί σκηνής [βίντεο]


Σάσα Σταμάτη: Διέκοψε παράσταση και δημιουργήθηκε έντονο επεισόδιο επί σκηνής [βίντεο]

Τους απομάκρυναν οι θεατές του θεάτρου.   

Σάλος έχει δημιουργηθεί όταν το βράδυ της Πέμπτης, 2 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της παράστασης του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου "200 χρόνια δανεικά", η Σάσα Σταμάτη με συνοδεία μπράβων ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους όταν ο κωμικός σατίριζε, όπως γράφτηκε, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Στο θέατρο επικράτησε αναστάτωση, ενώ όπως διαβάζουμε οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν από τους θεατές. 

Η Σάσα Σταμάτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μιλήσει για το περιστατικό γράφοντας μεταξύ άλλων: “Θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο παραπάνω μυγιάγγιχτη για όσους ήταν εκεί (στη Μάνδρα) βοηθώντας με πράξεις και χωρίς μεγάλα και ψεύτικα λόγια και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Stamati (@sasastamata)

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, όπου μεταξύ άλλων γράφει: “ Καλούμε τώρα το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να καταδικάσει απερίφραστα το χθεσινό περιστατικό και να προστατεύσει τους καλλιτέχνες (και) από τέτοιου είδους παρεμβάσεις. Η πολιτική του φόβου δεν ανήκει σε καμία μορφή δημοκρατίας. Την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης δεν θα μας την στερήσετε. Είναι τα εργαλεία μας, τα μέσα μας και ο σκοπός μας. Ο πολιτισμός και οι τέχνες είναι - και οφείλουν να παραμείνουν - το ζωντανό κύτταρο μιας κοινωνίας!”

Tags Σάσα Σταμάτη, Θεατρο, παρασταση, ΔΙΑΚΟΠΗ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2270 s (229 Queries.) // Parse time: 5.2230 s // Total time: 7.4500 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X