Ο Τάσος Ξιαρχό για την Κόνι Μεταξά: "Είναι κακός άνθρωπος" [βίντεο]


Ο Τάσος Ξιαρχό για την Κόνι Μεταξά: "Είναι κακός άνθρωπος" [βίντεο]

Φαντάζει ακατόρθωτο να τα ξαναβρούν οι δύο πρώην φίλοι!  

Ο Τάσος Ξιαρχό σε πρόσφατες δηλώσεις του σε τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει ακόμα μετά το περιστατικό με την καταγραφή στο κινητό του αλλά και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά. 

“Πρέπει μετά από κάτι που συμβαίνει στη ζωή σου την άλλη μέρα να ορθοποδήσεις, να πεις «ΟΚ, έγινε, πρέπει να χαμογελάω». Πολλοί μου λένε “πρέπει να κρυφτείς” και λέω “έχουν συμβεί πολύ χειρότερα για να κρυφτώ εγώ, σήμερα θα έπρεπε να είναι κρυμμένη όλη η Ελλάδα”. Οπότε βγαίνουμε όλοι να χαρούμε και… τα λάθη μας […] Έχω ακόμα πάρα πολλά αρνητικά σχόλια αλλά τώρα με ξέρουν και οι πέτρες οπότε θα το χρησιμοποιήσω προς όφελός μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν αναφερόμενος στην Κόνι Μεταξά, είπε: “Βρεθήκαμε, δεν τα βρήκαμε και το αφήσαμε εκεί πέρα. Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος, αφού δεν είναι η ίδια τότε δεν οφείλω να είμαι εγώ. Καμία σχέση με αγάπη, είναι πάρα πολύ κακό κι έτσι φαίνεται το ποιόν του ανθρώπου και το πώς περιμένει κάποιος να πέσεις κάτω για να ανέβεις εσύ. Η ζήλεια και γενικά η μνησικακία και να περιμένεις κάτι άλλο να χαθεί για να λάμψεις, τότε λυπάμαι, αυτό λέγεται κακός άνθρωπος”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags τασος ξιαρχο, κονι μεταξα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6859 s (233 Queries.) // Parse time: 1.7764 s // Total time: 4.4623 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X