Στην πισίνα του Hilton Αθηνών


Στην πισίνα του Hilton Αθηνών

Δωρεάν Wi-Fi, νέο μενού και εκπτώσεις για τα παιδιά.

Η εξωτερική πισίνα του Hilton αποτελεί διαχρονικά το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης, που αναζητούν μια όαση δροσιά στο κέντρο της πόλης. Φέτος, έχετε επιπλέον λόγους για να επισκεφθείτε την αγαπημένη σας πισίνα: δωρεάν Wi-Fi, σημαντική έκπτωση για τα παιδιά και νέο μενού στο Oasis Pool Bar & Grill.

Συνδεθείτε στο internet δωρεάν είτε βρίσκεστε στην ξαπλώστρα είτε απολαμβάνετε τον καφέ και το γεύμα σας στο Oasis Pool Βar & Grill που βρίσκεται στον χώρο της πισίνας. Ο νέος executive chef Δημήτρης Μελεμενής έχει εμπνευστεί ένα υγιεινό, ελαφρύ μενού, ιδανικό για να συνοδεύσει τις χαλαρωτικές σας στιγμές κάτω από τον ήλιο. Απολαύστε δροσερή σαλάτα με τόνο τατάκι, σαλάτα ρόκα με μαστέλο, φράουλες και μπαλσάμικο, μοσχαρίσια μπριζόλα με ρατατούι, ψητές πατάτες και σάλτσα τσιμιτσούρι, σπαγγέτι με πιπέρι και κολοκύθι κ.α. Το Oasis διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία σε χυμούς και smoothies: δοκιμάστε το Spa Surprise με καρότο, ροδάκινο, μέλι και γάλα ή το Fitness με καρότο, σέλινο και χυμό ντομάτας.

Η πισίνα του Hilton λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα. Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει €25 τις καθημερινές και €40 τα Σαββατοκύριακα. Επειδή μάλλον δεν θα μείνετε στη μία επίσκεψη, ενημερωθείτε για τα πακέτα των τριών ή πέντε εισόδων, που πραγματικά συμφέρουν! Επίσης, σκεφθείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μηνιαίας, τρίμηνης ή πεντάμηνης συνδρομής. Γιατί να ταλαιπωρείστε στο δρόμο προς την παραλιακή, οταν μπορείτε ν’ απολαμβάνετε το μπάνιο σας στο κέντρο της Αθήνας όλο το καλοκαίρι; Τα παιδιά από 0 έως 5 ετών κολυμπούν δωρεάν στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική πισίνα, ενώ από 6 έως 12 ετών έχουν 50% έκπτωση στις ημερήσιες εισόδους και στις συνδρομές. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210-7281801.

Tags Hilton, Αθηνα, Ξενοδοχείο, Hotel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8850 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4356 s // Total time: 2.3206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X