Αντώνης Κανάκης: Όσα είπε στην εκπομπή του μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο [βίντεο]


Αντώνης Κανάκης: Όσα είπε στην εκπομπή του μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο [βίντεο]

\"Αν γνώριζα δεν ξέρω τι θα του έκανα\"

Μια ημέρα μετά την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα» μετά τον σάλο που επικράτησε στα social media, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς βγήκαν μουδιασμένοι στην αποψινή εκπομπή.

"Δυο φορές δεν μπορέσαμε να βγάλουμε εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα". Την πρώτη ήταν στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και η δεύτερη με τα γεγονότα στην Marfin. Είναι αδύνατο να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Εχθές ήμασταν στα χαμένα αλλά και σήμερα είμαστε περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά αυτή είναι η τρίτη φορά που δεν μπορούμε… Ξυπνήσαμε το πρωί και προσπαθούμε να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι αυτό συνέβη και είναι πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρει η κοπέλα-θύμα του Παναγιωτόπουλου: "Ένιωσα ντροπή και προδοσία. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω"

Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα στον αέρα… Δεν μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Αυτό που κάνουμε εδώ μέσα αληθινά το χαιρόμαστε. Βγήκαμε σήμερα λοιπόν γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ, δεν ταιριάζει σε εμάς. Δεν μας αρέσει να συμβαίνει όλο αυτό που μας αφορά έμμεσα και εμείς να είμαστε αλλού.

Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει και ακούσει αλλά ποτέ δεν είχαμε ασχοληθεί. Σήμερα, όμως θα τα απαντήσουμε" δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

*με πληροφορίες από tlifegr

Tags διασημοι, αντωνης κανακης, Στάθης Παναγιωτόπουλος, gossip, showbiz, celebriteis


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2170 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4112 s // Total time: 2.6282 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X