Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το πάρτι για τα γενέθλια της Αριάδνης και το φιλί του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στην εορτάζουσα [εικόνες]


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το πάρτι για τα γενέθλια της Αριάδνης και το φιλί του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στην εορτάζουσα [εικόνες]

Οι αναρτήσεις για τα γενέθλια της κόρης τους που πετύχαμε στο instagram.

Ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου μιας και σαν σήμερα πριν έξι χρόνια ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Αριάδνη τους. 

Η Κύπρια παρουσιάστρια το μεσημέρι της Κυριακής, 19 Δεκεμβρίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εικόνες από throwback στιγμές της με την εορτάζουσα, μέσα από τις οποίες η γλυκιά μανούλα στέλνει τις ευχές της στο κοριτσάκι της που μεγαλώνει!

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ο γιος και η μαμά της γιορτάζουν και τους ευχήθηκε με ένα υπέροχο άλμπουμ φωτογραφιών!

Παρόλα αυτά, η Αριάδνη όπως επίσης πετύχαμε στα social media, θα περάσει τα έκτα γενέθλια της με τα αγαπημένα της πρόσωπα, σε ένα θεματικό πάρτι ως άλλη sailor moon, με τα πρώτα στιγμιότυπα του πάρτι να κυκλοφόρησαν από τους γονείς της στους λογαριασμούς τους στο instagram. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου φρόντισε να μας δείξει την εντυπωσιακή διακόσμηση όπως και τα γλυκά, ενώ ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ο οποίος επίσης έχει τα γενέθλιά του σήμερα, κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη του, φιλώντας την μπροστά από την υπέροχη τούρτα της Αριάδνης. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες:

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, γενεθλια, αριαδνη, πάρτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9047 s (230 Queries.) // Parse time: 1.9028 s // Total time: 4.8075 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X