Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος Styled to Rock με την υπογραφή της Rihanna!


Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος Styled to Rock με την υπογραφή της Rihanna!

Ο Pharrell Williams και η Erin Wasson θα είναι οι νέοι μέντορες των συμμετεχόντων.  

Ο μουσικός Pharrell Williams και το πρώην μοντέλο-νυν σχεδιάστρια μόδας Erin Wasson θα είναι οι νέοι μέντορες του δεύτερου κύκλου του fashion reality show της Rihanna, με τίτλο Styled to Rock. Ο πρώτος κύκλος έλαβε χώρα πέρυσι στη Βρετανία, με μέντορες των συμμετεχόντων το σχεδιαστή Henry Holland και το μέλος των Girls Aloud Nicola Roberts, δύο ονόματα όχι τόσο γνωστά στο Αμερικανικό κοινό, γεγονός που επέφερε την αντικατάσταση τους.

Ο Williams μπορεί να είναι γνωστός για τη μουσική του καριέρα, είναι όμως και ενεργό μέλος της βιομηχανίας της μόδας, καθώς είναι συνιδρυτής του fashion label Billionaire Boys Club, ενώ έχει κατακτήσει και τον τίτλο του πιο καλοντυμένου άντρα στον κόσμο. Η Wasson από την άλλη, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στο modeling, έχει χαράξει μια νέα, εξίσου επιτυχημένη, πορεία στο σχέδιο μόδας και κοσμημάτων, βάζοντας την υπογραφή της στα label Low Luv και Zadig & Voltaire.
Αν και το περσινό show ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για επιτυχία, δεν έκανε τα αναμενόμενα νούμερα, αποτέλεσμα που πολλοί χρέωσαν στο γεγονός ότι η ίδια η Rihanna έκανε ελάχιστες εμφανίσεις. Ο δεύτερος, ανανεωμένος κύκλος, θα προβάλεται από το Αμερικανικό κανάλι Style και θα έχει, όπως και ο πρώτος, 12 συμμετέχοντες, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό ακόμη το έπαθλο για το οποίο θα διαγωνιστούν.
 

Tags Pharrell Williams, Erin Wasson, Rihanna


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2097 s (234 Queries.) // Parse time: 1.6734 s // Total time: 3.8831 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X