Tommy Hilfiger: 3+1 φορέματα που θα απογειώσουν τις γιορτινές σου εμφανίσεις


Tommy Hilfiger: 3+1 φορέματα που θα απογειώσουν τις γιορτινές σου εμφανίσεις

Προτάσεις γεμάτες χρώμα και στυλ.

Η πιο μαγική μέρα του χρόνου πλησιάζει και αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τι θα φορέσεις αυτά τα Χριστούγεννα, σου προτείνουμε τέσσερα υπέροχα φορέματα από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Midi κίτρινο φόρεμα

Συνδύασε το midi κίτρινο φόρεμα με ένα μαύρο παλτό, μποτάκια και ολοκλήρωσε το look σου με μια μίνι bag. Αν θες να δώσεις μια πιο glam νότα στο σύνολο σου φόρεσε ένα ζευγάρι λαμπερά μακριά σκουλαρίκια.

Printed φόρεμα

Τα prints πάντα χαρίζουν εντυπωσιακές εμφανίσεις πόσο μάλλον όταν στο μοτίβο κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα! Το συγκεκριμένο Tommy Hilfiger φόρεμα μπορείς να το φορέσεις είτε με πέδιλα για μια πιο βραδινή εμφάνιση είτε με μποτάκια αν θες να πετύχεις ένα πιο χαλαρό look.

Floral φόρεμα

Αν θες ένα εξαιρετικά κομψό σύνολο για αυτές τις γιορτές, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις το midi floral φόρεμα Tommy Hilfiger. Το design του, αποπνέει μια απαράμιλλη κομψότητα ενώ η ζώνη που διαθέτει διασφαλίζει ότι το συγκεκριμένο φόρεμα θα αναδείξει τις αναλογίες σου.

Πουα φόρεμα

Αν δεν θες να πειραματιστείς καθόλου με το στιλ σου αυτές τις γιορτές τότε η πιο safe επιλογή είναι το Τommy Hilfiger midi φόρεμα, με το διακριτικό πουα print. Μπορείς να το συνδυάσεις πολύ εύκολα με κλασσικό ζευγάρι μαύρα μποτάκια.

Info: Η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger Winter 2021 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Tags μόδα, Tommy Hilfiger, φορεματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0482 s (233 Queries.) // Parse time: 2.4871 s // Total time: 5.5354 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X