Ανχελίτα: Με δάκρυα στα μάτια ξεσπά για τη διαρροή του ροζ βίντεο με τον Παναγιώτη Πέτσα


Ανχελίτα: Με δάκρυα στα μάτια ξεσπά για τη διαρροή του ροζ βίντεο με τον Παναγιώτη Πέτσα

\"Συνέβη κάτι μεταξύ μας απόλυτα φυσιολογικό και έχει καταλήξει να φαίνεται χυδαίο\"

Σάλο προκάλεσε λίγο πριν το τέλος του Big Brother όταν διέρρευσε βίντεο του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτας που έκαναν σεξ στο μπάνιο του σπιτιού του ριάλιτι. Το βίντεο διέρρευσε από άνθρωπο της παραγωγής και το κανάλι αμέσως επενέβη τιμώρησε τους υπαίτιους. 

H νεαρή τραγουδίστρια δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι μίλησε μπρώτη φορά για το ροζ βίντεο δηλώνοντας πως βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση σοκ.

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος... Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευε τις προσωπικές τους στιγμές.

Το μεγάλο κακούργημα για το οποίο κατηγορούμαι είναι το γεγονός ότι συνευρέθηκα με τον σύντροφό μου. Είμαστε δύο νέα παιδιά, κλεισμένα σε ένα σπίτι για 4 μήνες. Συνέβη κάτι μεταξύ μας απόλυτα φυσιολογικό και έχει καταλήξει να φαίνεται χυδαίο. Δεν πρόκειται για πορνογραφικό υλικό, δεν βιντεοσκοπήθηκε με τη συναίνεσή μας. Πρόκειται για έγκλημα ειδεχθές και φυσικά ποινικά κολάσιμο».

Tags ανχελιτα, παναγιωτης πετσας, gossip, big brother


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0031 s (7 Queries.) // Parse time: 0.0198 s // Total time: 0.0228 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X