Αλέξανδρος Πασχαλάκης για Ειρήνη Παπαδοπούλου: "Είναι η γυναίκα της ζωής μου" [βίντεο]


Αλέξανδρος Πασχαλάκης για Ειρήνη Παπαδοπούλου: "Είναι η γυναίκα της ζωής μου" [βίντεο]

\"Θα ήθελα να κάνω οικογένεια\"

Μια από τις λιγοστές τηλεοπτικές του εμφανίσεις καθώς και συνεντεύξεις παραχώρησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, το Σάββατο, 8 Ιανουαρίου. 

Ο γνωστός Έλληνας τερματοφύλακας, μιλώντας για την ζωή του στην εκπομπή "Open Weekend", εξομολογήθηκε το πόσο ερωτευμένος είναι με την σύντροφό του, Ειρήνη Παπαδοπούλου και το γεγονός πως σκέφτεται πλέον να δημιουργήσει την δική του οικογένεια. 

Διαβάστε ακόμα: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ερωτικά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου! [εικόνες]

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε τα ακόλουθα: " Κι εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, ταιριάξεις και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό, αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός".

Για την σύντροφό του, εκμυστηρεύτηκε: "Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα, που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags διασημοι, Ειρήνη Παπαδόπουλου, αλεξανδρος πασχαλακης, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3974 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5442 s // Total time: 3.9416 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X