Η Τίνα Μιχαηλίδου, relationship blogger, μας μιλάει για το πρώτο της βιβλίο! 


Η Τίνα Μιχαηλίδου, relationship blogger, μας μιλάει για το πρώτο της βιβλίο! 

Η απόφαση να ασχοληθεί με τη συγγραφή.  

Η Τίνα Μιχαηλίδου, relationship blogger, κείμενα της οποίας έχετε διαβάσει κατά καιρούς στο ilovestyle.com προχώρησε στη συγγραφή του πρώτου της βιβλίου με τίτλο “Και μη χειρότερα!” και μας μιλά για την απόφασή της αυτή, ποια ήταν η αφορμή καθώς επίσης αποκαλύπτει και τα νέα της εγχειρήματα. 

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τη συγγραφή;

"Η αλήθεια είναι ότι από  μικρή ήμουν καλή στις εκθέσεις, θυμάμαι χαρακτηριστικά μια δασκάλα  είχε πει στον μπαμπά μου ότι μας ξημερώνει μια μεγάλη  συγγραφέας. Πάντα ήθελα να βγάλω  ένα βιβλίο, αλλά ποτέ δε το  τολμούσα και κατά τη διάρκεια  της πρώτης καραντίνας κυκλοφόρησε  το πρώτο μου βιβλίο."

Ποια ήταν η αφορμή ή το κίνητρο, αν θες, να επικεντρωθείς σε αυτό το είδος γραφής, όσον αφορά στις ερωτικές σχέσεις;

"Η αφορμή ήταν ο δικός  μου χωρισμός πριν 9-10 χρόνια. Τον  πόνο μου τον έκανα άρθρα, ήθελα  να βοηθήσω και άλλες κοπέλες  ουσιαστικά στο να προσπαθήσουν  να πάνε παρακάτω, να μην στεναχωριούνται  για έναν πρώην και φυσικά  να φεύγουν πάντα από μια  τοξική σχέση".

Μίλησε μας για το βιβλίο σου...

"Το πρώτο μου βιβλίο ονομάζεται "Και Μη Χειρότερα!" από τις  Εκδόσεις 24 Γράμματα. Έχει να κάνει  με 11 γυναίκες άγνωστες μεταξύ  τους, όμως έχουν ένα κοινό  χαρακτηριστικό ξεπερνάνε τις  σχέσεις τους, η κάθε μια με  το δικό της μοναδικό τρόπο  και στο τέλος της κάθε ιστορίας  έχουν γράψει με κόκκινο κραγιόν  στο καθρέπτη του δωματίου  ένα quote που αντιπροσωπεύει την καθεμιά ξεχωριστά και τους δίνει δύναμη για να προχωράνε παρακάτω και να χαμογελάνε πάντα αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές τους".

Το περιεχόμενο του πρώτου σου βιβλίου αφορά σε χωρισμούς. Υπάρχει θεωρείς ένας κοινός τρόπος διαχείρισης;

"Εξαρτάται τον χωρισμό και  το πως χωρίζει η κάθε μια. Στις δικές μου ιστορίες υπάρχει  κοινός τρόπος διαχείρισης, γιατί  ουσιαστικά σε μεγάλο βαθμό οι 11 ηρωίδες μου είμαι εγώ".

Η συγγραφή είναι κάτι που θα ήθελες να συνεχίσεις και με την έκδοση περισσότερων βιβλίων;

"Ναι φυσικά θα ήθελα πάρα  πολύ να συνεχίσω με τη συγγραφή, ώστε να βοηθήσω και  άλλες κοπέλες στο να ξεπερνάνε  τους πρώην τους".

 Εσύ ως αναγνώστρια τι σου αρέσει να διαβάζεις περισσότερο;

"Διαβάζω τα πάντα, εκτός από  το είδος της επιστημονικής  φαντασίας, έχω προσπαθήσει πολλές  φορές να διαβάσω το συγκεκριμένο  είδος, αλλά δε το έχω καταφέρει".

Και μιας και θα σε χαρακτηρίζαμε ειδική, πιστεύεις πως υπάρχει ο αληθινός έρωτάς;

"Αληθινός έρωτας για εμένα  υπάρχει, όταν είναι αμοιβαίος  και από τις δυο πλευρές, όταν  υπάρχει σεβασμός, διάλογος, εμπιστοσύνη  και ειλικρίνεια. Αν δεν υπάρχουν  αυτά τότε δεν υπάρχει και  αληθινός έρωτας”.

Γνωρίζουμε ότι κυκλοφόρησες και μία συλλογή με quotes για γυναίκες, όπου τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Μίλησε μας για αυτό…

"Κυκλοφόρησε η πρώτη μου κολεξιόν με διάφορα είδη όπου έχω γράψει προσωπικά quotes είτε για γυναίκες που είναι ελεύθερες, είτε χωρισμένες ώστε να χαμογελάνε και να βρίσκουν δύναμη για να προχωρήσουν παρακάτω στη ζωή τους. Τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό για συλλόγους με κακοποιημένες γυναίκες γιατί θέλω να ακουστούν όλες εκείνες οι γυναίκες που έχουν ξεπεράσει μια τοξική σχέση ή να βοηθήσω εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ξεφύγουν από μια τοξική σχέση".

Κυκλοφόρησε πρόσφατα και το Ημερολόγιό σου από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. Μίλησέ μας για αυτό...

"Το Ερωτευτείτε καταλλήλους και όχι ακαταλλήλους είναι το ημερολόγιο και σημειωματάριο που βγάλαμε με τις Εκδόσεις Υδροπλάνο όπου μέσα σε κάθε ένα υπάρχουν quotes για να δίνουν δύναμη. Δίπλα η  κάθε κοπέλα μπορεί να καταγράφει κι εκείνη τα συναισθήματά της". 

Photo Credits: Instagram @michaelidou_tina
 

Tags τινα μιχαηλιδου, Συνεντευξη, βιβλιο, και μη χειροτερα, ημερολογιο, κολεξιόν, Συλλογή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8063 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3666 s // Total time: 3.1729 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X