Βρήκαμε το ιδανικό application αν το παιδί σου σπουδάζει στο εξωτερικό!


Βρήκαμε το ιδανικό application αν το παιδί σου σπουδάζει στο εξωτερικό!

Ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να του στείλεις χρήματα!   

Η περίοδος που ένα παιδί καλείται να εγκαταλείψει το σπίτι του για σπουδές στο εξωτερικό είναι πολύ όμορφη για το ίδιο το παιδί ωστόσο για τους γονείς είναι μία αγχωτική περίοδος καθώς η αγωνία για τις δυσκολίες που ενδεχομένως το παιδί τους να αντιμετωπίσει και τους ίδιους από απόσταση, κατακλύζει τις σκέψεις τους. 

Ένα κομμάτι αυτής της αγωνίας που βιώνουν οι γονείς όταν τα παιδιά τους βρίσκονται στο εξωτερικό είναι η άμεση αποστολή χρημάτων αν καταστεί ανάγκη για τον οποιοδήποτε λόγο.

Η Settle είναι εδώ για να καθησυχάσει τους γονείς με φοιτητές στο εξωτερικό και οποιονδήποτε που θέλει να αποστείλει χρήματα σε κάποιον στο εξωτερικό άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια

Η αποστολή γίνεται σε οποιαδήποτε χώρα είναι διαθέσιμο το application της Settle και χρειάζεται μόνο ένας έγκυρος αριθμός τηλεφώνου με τον κωδικό της εκάστοτε χώρας αφότου έχετε επαληθεύσει τα στοιχεία της ταυτότητάς σας. 

Εάν δεν υπάρχει ανταλλαγή συναλλάγματος για τη μεταφορά, όταν δηλαδή αποστέλνετε ευρώ σε μια χώρα της Ευρωζώνης, η διασυνοριακή χρέωση είναι πολύ ελκυστική: μόνο 0,5 ευρώ ανά μεταφορά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σε περίπτωση που λόγω ισοτιμίας νομίσματος υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, ο αποστολέας το γνωρίζει προτού κάνει τη συναλλαγή. 

Κατέβασε την εφαρμογή της Settle εδώ και πραγματοποιήστε διασυνοριακές συναλλαγές εύκολα.
 

Tags settle, cross - border


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2070 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4011 s // Total time: 2.6081 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X