Παύλος Χάππιλος: "Είμαι ένας συμπαθητικός, μη απειλητικός gay" [βίντεο]


Παύλος Χάππιλος: "Είμαι ένας συμπαθητικός, μη απειλητικός gay" [βίντεο]

Η εξομολόγηση του Κύπριου πρώην παίκτη ριάλιτι.   

Ο Παύλος Χάππιλος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο περσινό “Master Chef”  και κέρδισε τις εντυπώσεις με το ήθος και το χαρακτήρα του.

Διαβάστε ακόμα: Παύλος Χάππιλος: Μάθετε σε ποια ηλικία έκανε coming out στην οικογένειά του! [βίντεο]

Ο Κύπριος πρώην παίκτης του μαγειρικού ριάλιτι, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μήνυμα που ήθελε να μεταδώσει μέσα από τη συμμετοχή του στο εν λόγω ριάλιτι. 

“Γενικότερα δεν είμαι ανταγωνιστικός. Έπαιξα με έναν φίλο μου μπιρίμπα κι ένιωσα ανταγωνισμό κι είπα αυτό είναι, είχα ξεχάσει το συναίσθημα. Στο παιχνίδι προσπαθούσα πάρα πολύ να μην με χτυπήσει ο ανταγωνισμός γιατί τον έβλεπα πολύ γύρω μου. Δεν πήγα για να κερδίσω, δεν το πίστευα. Στην πορεία άλλαξε. Πήγα για να δοκιμαστώ [...] Να περάσω ένα μήνυμα, που χάρηκα που περάστηκε. Πήγα με αφέλεια. Ήξερα πριν πάω, ότι είμαι ένας μη απειλητικός γκέι. Εννοώ με βλέπεις κι είμαι συμπαθητικός, είμαι χαμογελαστός. Νιώθω ότι ένας άνθρωπος που με ακούει, θα μπορούσε να ακούσει πιο άνετα το μήνυμα. Ήξερα ότι μπορώ να πω αυτά που με εκφράζουν και να τα ακούσει ο άλλος”, εξομολογήθηκε ο Παύλος. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappit.gr: 


 

Tags Παύλος χαππιλος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9762 s (227 Queries.) // Parse time: 1.4359 s // Total time: 4.4121 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X