Το trend του instagram που μπορεί να γίνει μέρος της ζωή σου!


Το trend του instagram που μπορεί να γίνει μέρος της ζωή σου!

Εμείς το λατρεύουμε γι’ αυτό και το εντάξαμε στον χώρο μας!

Όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν την αγάπη μου για τα φυτά και τα λουλούδια. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να έχω πάντα φρέσκα λουλούδια στο βάζο του σπιτιού μου αλλά δεν σου κρύβω ότι είναι αρκετές οι φορές που δεν κατάφεραν να επιβιώσουν κάποια από τα φυτά μου! Είτε γιατί τα πότιζα πολύ είτε γιατί κάποιες φορές τα ξεχνούσα. Ευτυχώς ο Πέτρος μοιράζεται την ίδια αγάπη για τα φυτά και μπορώ να πω ότι κατέχει πολύ περισσότερα από εμένα. Συμπέρασμα; Αυτός είναι υπεύθυνος πλέον και για την περιποίηση τους! 

Την προηγούμενη Κυριακή, ενώ απολαμβάναμε τον πρωινό μας καφέ, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το φυτώριο για να προμηθευτούμε ένα-δυο φυτά.  Ε, νομίζω πήραμε περισσότερα από δύο! 

Ζούμε σε μία εποχή που τα φυτά έχουν γίνει τάση, αγγίζοντας σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής, από το well being μέχρι και τη διακόσμηση. Προσωπικά αντλώ έμπνευση από διάφορους λογαριασμούς στο instagram οι οποίοι ασχολούνται μόνο με τα φυτά.

Η αλήθεια είναι ότι το instagram έχει βάλει το χεράκι σου σε αυτό το trend κυρίως κατά τη διάρκεια της καραντίνας που ήμασταν όλοι στο σπίτι. Υπάρχει ένα ποσοστό από αυτούς που ασχολούνται οι οποίοι το κάνουν κάπως επιφανειακά, επειδή είναι το trend και το έχουν δει κάπου στο διαδίκτυο.  Από την άλλη όμως υπάρχουν και αυτοί που πραγματικά αγαπούν τα φυτά και τα έχουν σαν παιδιά τους. 

Αν αγαπάς λοιπόν κι εσύ τα φυτά και τα θες στη ζωή σου και στο σπίτι σου, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις και να ενημερωθείς για αυτά. 

Υ.Γ. Δεν προλάβαμε να επιστρέψουμε στο σπίτι και ο Πέτρος πήρε το φτυάρι και φυσικά τα φύτεψε όλα!

Love,
K. 
xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, φυτα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2925 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3156 s // Total time: 2.6081 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X