Η εμπλοκή Κύπριου από γνωστή οικογένεια του νησιού στο κύκλωμα βιασμών [βίντεο]


Η εμπλοκή Κύπριου από γνωστή οικογένεια του νησιού στο κύκλωμα βιασμών [βίντεο]

Όλες οι λεπτομέρειες που ήρθαν στην επιφάνεια.   

Στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης. Ο Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε σειρά εγκληματικών ενεργειών που διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα με τελευταία αυτή του βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Φιλοξενούμενος στο Μεσημέρι και Κάτι ο κ.Γκιώνης αναφέρθηκε στην εμπλοκή Κύπρου στην όλη υπόθεση. Είπε μάλιστα ότι σήμερα θα αποστείλει στον Γενικό Εισαγγελέα επιστολή με όλα όσα έχει ενώπιον του.

Ο κ.Γκιώνης έκανε λόγο για εμπλοκή της Κύπρου μέσω ατόμων (Κυπρίων) οι οποίοι έχουν διασυνδέσεις. "Υπάρχει άμεση σύνδεση με την Κύπρο. Η βάση του κυκλώματος στην Αθήνα έχει συχνή μετακίνηση σε Κύπρο και αντίστροφα", είπε."Υπάρχει ένα όνομα στην Κύπρο που είναι γνωστής οικογένειας και κρατάει αρκετές γενιές. Το άτομο αυτό ασχολείται με τη μαφία στην περιοχή. Από ναρκωτικά μέχρι εμπόρια ανθρώπων που υπόσχεται βίζες σε άτομα. Μίλησα με ανθρώπους του κοινοβουλίου της Κύπρου", είπε.

Όπως εξήγησε, η έρευνά του γίνεται μέσα από ένα απλό κινητό και αυτό που έχει στην κατοχή του είναι ονόματα και συμβάντα.

"Είμαι περήφανος που βοήθησα έστω και λίγο".

Αναφορικά με την Κύπρο ο Ηλίας Γκιώνης είπε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει πάρα πολλά. "Στην Κύπρο υπάρχει ένα πιο απλό σύστημα που καταλήγει σε κύκλωμα".

Έκανε λόγο για ύπαρξη ναρκωτικών και στημένων παιχνιδιών ενώ τα πλοκάμια των κυκλωμάτων αυτών εξαπλώνονται και σε άλλες χώρες. "Οι πηγές λένε ότι το κεφάλι του κυκλώματος είναι στην Ελλάδα", σημείωσε.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν Κύπριες – θύματα είπε ότι στο παρόν στάδιο δεν έφθασε κοντά του κάτι παρόμοιο. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος αν χρειαστεί να ταξιδέψει και στην Κύπρο και στη Θεσσαλονίκη αν χρειαστεί προκειμένου να καταθέσει στοιχεία.

"Όλο αυτό το κύκλωμα εξυπηρετεί και πολιτικούς σκοπούς. Αυτό που έχει βγει στη δημοσιότητα δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό όμως".

Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δέχεται απειλές ενώ είπε πως κανένας δεν του παρέχει προστασία πέραν του κόσμου, που ενδιαφέρεται για τον ίδιο.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κύπρου ο οποίος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία μέχρι στιγμής. Δόθηκαν οδηγίες για διερεύνηση των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Θα υπάρξει επικοινωνία με τις ελλαδικές Αρχές μέσω Interpol για να διαφανεί αν διαπράχθηκαν οποιαδήποτε αδικήματα στην Κύπρο", ανέφερε.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και η Υπουργός Δικαιοσύνης στη Βουλή η οποία είπε ότι η επιστολή του κ.Χριστοφίδη κοινοποιήθηκε και στην ίδια, μίλησε με τον Αρχηγό και θα γίνει έρευνα.

"Η Δικαιοσύνη στην Κύπρο θα δουλέψει και δουλεύει, δεν έχουν σχέση τα ονόματα έχει σχέση να δούμε κατά πόσο υπάρχει υπόθεση", απάντησε η Στέφη Δράκου σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι στις καταγγελίες εμπλέκονται ηχηρά ονόματα.

Πηγή: sigmalive.com 
 

Tags ηλιας γκιωνης, βιασμος, κυκλωμα, μεσημερι και κατι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9740 s (250 Queries.) // Parse time: 1.0212 s // Total time: 2.9952 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X