Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε έκανε unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη!


Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε έκανε unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη!

Ιδού η απόδειξη!

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη σχετικά με το κύκλωμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο όπως όλα δείχνουν έχει προεκτάσεις σε Αθήνα και Κύπρο. 

Στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητα μπλέχτηκε και το όνομα του γνωστού youtuber και influencer, Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο οποίος έχει πληγεί αρκετά από τον απόηχο όλων όσων συμβαίνουν έχοντας χάσει πέραν των 100.000 followers στο Instagram μέσα σε μερικά 24ωρα.

Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στα social media διαχωρίζοντας τη θέση του από την υπόθεση βιασμού και επισημαίνοντας πως ουδεμία σχέση έχει με το κύκλωμα αυτό.

Στο προφίλ του εν λόγω influencer “έτρεχε” ένας μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα σπίτι, σε συνεργασία με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο. Ωστόσο, μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε ο Κοψιάλης αποχώρησε από τον διαγωνισμό και αυτός συνεχίζει να υφίσταται μόνο από τους αδερφούς Αντετοκούνμπο. 

Ένα ακόμα “χτύπημα” έρχεται να προστεθεί για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αστέρι του NBA τον έκανε unfollow στο Instagram, με τον ίδιο ωστόσο να συνεχίζει να τον ακολουθεί κανονικά τόσο εκείνον όσο και τα αδέρφια του. 


 

Tags αλεξανδρος κοψιαλης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, unfollow, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6713 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6313 s // Total time: 4.3026 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X