Πώς θα κάνω επιτυχημένες επαγγελματικές επιλογές!


Πώς θα κάνω επιτυχημένες επαγγελματικές επιλογές!

Η Τζιλ Δούκα, life coach σου λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.   

Μια ερώτηση που μου γίνεται συχνά από τους coaches μου είναι πώς ξέρω ότι έχω κάνει τη σωστή επαγγελματική επιλογή και πώς θα κινηθώ προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δεν υπάρχει μία απάντηση για όλους, καθώς ο καθένας μας ξεχωριστά έχει διαφορετικό ιδανικό και διαφορετικό όραμα. Αυτό που θα σου πω όμως είναι πως περνάμε τα 2/3 της ζωής μας δουλεύοντας και γι’ αυτό πρέπει να περνάμε καλά. 

Πώς θα βρεις, λοιπόν ποια είναι η σωστή επαγγελματική επιλογή για σένα; Κάνοντας ερωτήσεις στον εαυτό σου για να δημιουργήσεις την ιδανική συνθήκη και στην πορεία να αρχίσεις να την υλοποιείς.

Το πρώτο που πρέπει να αναρωτηθείς είναι Ποια ήταν η πιο επιτυχημένη επιλογή που έχω κάνει ως τώρα και γιατί; Για να αναρωτιέσαι σημαίνει πως κάτι σου λείπει. Σίγουρα όμως από τις επιλογές που έχεις κάνει ως τώρα, κάποια θεωρείς την πιο επιτυχημένη. Τι σου άρεσε λοιπόν σε αυτή τη δουλειά; 

Αφού βρεις αυτό το κομβικό σημείο, πάρε χαρτί και στυλό και άρχισε να καταγράφεις ποια είναι η ιδανική δουλειά για εσένα και η καθημερινότητά σου εκεί. Σκέψου αναλυτικά όλα όσα θα ήθελες για την καριέρα σου. Ποιο είναι το αντικείμενό σου, ποιο είναι το γραφείο σου, αν εργάζεσαι από το σπίτι, με ποιους δουλεύεις μαζί, ποιοι είναι οι πελάτες σου, πόσο χρόνο αφιερώνεις σε κάθε πράγμα στη δουλειά σου.

Πάρε όσο χρόνο χρειαστείς για να καταγράψεις ακριβώς το όραμά σου με κάθε λεπτομέρεια και τότε είμαι σίγουρη πως θα έχεις βρει την ιδανική επιλογή για εσένα, όπου όταν κάτι το αγαπάμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό είναι σίγουρο πως θα πετύχει!

Τέλος, αυτό που έμεινε είναι να αρχίσεις να το χτίζεις. Ποιο από όσα κατέγραψες είναι το πρώτο βήμα το οποίο θα μπορούσες να κάνεις, ώστε να επιτύχεις να πραγματοποιήσεις το όραμά σου; Δεν χρειάζεται να δεις όλο το δρόμο, να ανέβεις όλα τα σκαλοπάτια. Ένα βήμα τη φορά είναι αρκετό.

Το πρώτο babystep είναι αυτό που θα σου ανοίξει τον δρόμο για την πετυχημένη επαγγελματική σου πορεία. Εσύ από που θα ξεκινήσεις;

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill Douka

Instagram: @jilldouka

Website: https://jillandnikolas.com

Tags τζιλ δουκα, δουλεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5246 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2927 s // Total time: 2.8172 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X